Наслаждавайте се на необезпокоявана почивка на балкона си и сега - сами или с приятели или семейство, благодарение на практичното покривало за балкон.

Магнитната мрежа за врати предпазва интериора на дома ви от нежелани посетители - комари, молци, мухи, оси... и други неприятни насекоми. Магнитната система осигурява безшумно отваряне и затваряне на мрежата.

Мрежата е лесна за сглобяване, не са ви необходими никакви инструменти! Можете да я инсталирате само за няколко минути. Благодарение на магнитното отваряне дори домашните ви любимци могат лесно да се качат на балкона или терасата ви.

За да създадете лично пространство на балкона си, посегнете към мрежата за балкон от полиратан. То ще покрие идеално оградата на балкона ви и ще създаде лично пространство за вас. То ще Ви предпази не само от нежеланите погледи на съседите, но и от вятъра и други атмосферни колебания! Той е водоустойчив. Защитният брезент ще ви е необходим и ако домашните ви любимци са твърде любопитни - с монтирането му ще предотвратите евентуално нараняване на вашия домашен любимец.

Бързо инфо
Параван за балкон 0,8x5m 90% Balcone Dark GreyПараван за балкон 0,8x5m 90% Balcone Dark Grey

Параван за балкон 0,8x5m 90% Balcone Dark Grey

Очакваме на склад - приемаме предварителни поръчки
45 лева
37,50 лева без ДДС
Сив параван за балкон 0,8x5 м за 90% перфектно покритие и уединение на балкона е най-идеалният избор за охлаждане и декорация на дома ви.…
Бързо инфо
Параван за балкон 0,8x5m 95% Balcone BrownПараван за балкон 0,8x5m 95% Balcone Brown

Параван за балкон 0,8x5m 95% Balcone Brown

Няма в наличност
45 лева
37,50 лева без ДДС
Балконният параван в кафяв цвят 0,8x5 м за 95% перфектно покритие и уединение на балкона е най-идеалният избор за охлаждане и декорация на…