Търсите начин да подобрите неприкосновеността на личния живот и естетиката на оградата си? Нашата категория "Засенчващи ленти" предлага богат избор от качествени продукти, които ще ви осигурят идеалното решение. Засенчващите ленти за огради са предназначени да осигурят защита от любопитни погледи, да подобрят естетическия вид на вашата ограда и да осигурят сянка там, където е необходима.

Предимства на използването на засенчващите ленти:

  • По-голяма неприкосновеност на личния живот: сенчестите ленти ефективно блокират гледката отвън, като ви осигуряват неприкосновеност на личния живот и комфорт в градината.
  • Защита от вятър и прах: ограждащите ленти помагат да се намали проникването на вятър и прах, като създават по-приятна среда.
  • Естетически вид: лентите за покриване на огради придават на оградата ви модерен и изчистен вид. Изберете от различни цветове, за да намерите този, който най-добре подхожда на вашия стил.
  • Лесен монтаж: лентите за сянка се монтират лесно. С помощта на лесни инструкции можете да се справите сами.
  • Дълготрайност: нашите PVC ленти за ограда са устойчиви на атмосферни влияния, UV лъчи и механични повреди, което гарантира дълъг живот и минимална поддръжка.

Защо да изберете нашите засенчващи ленти?

  • Голям избор на продукти: предлагаме засенчващи ленти за огради, маскиращи ленти и засенчващи мрежи в различни цветове и размери, за да отговорим на всички ваши изисквания.
  • Качество и надеждност: нашите продукти са изработени от качествени материали, които гарантират техния дълъг живот и надеждност.
  • Достъпно ценообразуване: Ние предлагаме конкурентни цени, за да гарантираме, че качествените сенникови ленти са достъпни за всички.
  • Бърза доставка: изпращаме поръчките бързо и ефикасно, за да можете да използвате лентите за сянка възможно най-скоро.

За елегантен и модерен външен вид изберете антрацитната лента и не забравяйте да закупите щипките за закрепване в същия антрацитен цвят

За естествен и по-малко натрапчив вид изберете тъмнозелената лента, за която в нашия магазин ще намерите и зелени щипки за сигурно закрепване на лентата към оградата.

Бързо инфо Засенчващи ленти
Засенчващо фолио за засенчване на огради 19см х 26м Сиво 1200g/m2Засенчващо фолио за засенчване на огради 19см х 26м Сиво 1200g/m2

Засенчващо фолио за засенчване на огради 19см х 26м Сиво 1200g/m2

Налично в склада
75 лева
62,50 лева без ДДС
Ограден екран за уединение и неприкосновеност на личния живот в градината или на балкона. Оградната лента с тегло 1200 г/м2 е най-идеалният…

Как да изберем мрежа за засенчване - приятна сянка и градина на сянка дори в най-горещите дни

Как да изберем мрежа за засенчване - приятна сянка и градина на сянка дори в най-горещите дни

Лятото е тук, а с него и горещите слънчеви дни, които могат да измъчат не само нас, но и нашите градини. Растенията се нуждаят от много светлина, но прекалено многото слънце може да им навреди. Ако търсите решение, с което да предпазите себе си и растенията си от топлинен удар, градинската мрежа за засенчване е идеалното решение.