Защо го правим това?

 

Ние обединяваме нашите дейности по европейските пазари, поради което сменихме името си от BESTENT на FOXIGY, което представлява динамика, адаптивност и гъвкавост.

"Имаме всичко, от което се нуждаете в момента."

Ние предлагаме всичко, което смятаме, че би могло да бъде полезно за по-добър и по-лесен живот в къщата, в градината или по време на къмпинг под палатката. Също така и в работилница, гаража или при ремонт на колата ви:

- Разполагаме с широка гама различна стока: градински мебели и оранжерии, различни играчки за деца, аксесоари за домашни любимци, както и палатки, спални чували.

- Ние продаваме инструменти и различни неща за гаража, удължители, предпазни средства и много други. Специализирахме се върху продажба на подлакътници точно за вашата кола.

Ние сме семейна фирма, всеки от нас на 100% изпълнява работата си. Приятелската среда е важна за нас. Искаме да знаете, че ви обслужват хора, които с радост правят тази работа.

За кого го правим?

За вас като нашия клиент. С удоволствие предлгаме продукти, които подобряват живота на нашите клиенти, както и на нас. Бранда Foxigy означава не само промяна на идентичността, но преди всичко по-бърз, по-добър и по-ясен сайт, което спомага за увеличаване на удовлетвореността на клиентите и удоволствието от пазаруването.

Винаги имаме желание да откриваме нови полезни неща за вас. Опитваме се да предложим такива продукти, които да гарантират вашето удовлетворение.

"Всичко имаме, всичко е възможно, всичко ще бъде."

Това е нашето мото, което следваме. Ако не го намерим сега, ще продължим да се занимаваме с това толкова време, докато не получите това, което търсите. Това е нашата цел да има доволни и щастливи клиенти.

Защо да пазарувате при нас?

   Ние сме фокусирани върху удовлетвореността на клиентите

    Вижте нашите положителни отзиви от нашите клиенти

   Имаме специалисти по клиентската поддръжка

    Телефон

                      Пишете ни

                    Онлайн чат

   Най-удобно решаване на рекламации

    Често рекламираната стока махаме от нашата оферта

                    Подаване и проследяване на рекламация онлайн