Ние ще доставим вашата поръчка със стоки на склад на следващия денИзберете от нашата широка гама от висококачествени и достъпни продукти, които ще ви помогнат да подобрите качеството си на живот и да улесните извършването на любимите си дейности. При вземането на поръчката ние правим всичко, за да можете да се насладите на продукта на следващия ден, затова се грижим внимателно за всяка поръчка и подхождаме така, че да можете да се насладите на съдържанието й възможно най-скоро в уюта на вашия дом.

Ние сме оторизиран дилър на марката LAUNCH

През 2022 г. станахме оторизиран дилър на марката LAUNCH. В нашата оферта ще намерите продукти, проверени от клиенти, напр. самодиагностика за професионалисти, но и самодиагностика, благодарение на която вие самите можете да станете механик на пътя.

Квалифициран гаранционен и извънгаранционен сервиз на машини и инструменти

Ние искаме само най-доброто за нашите клиенти, затова се грижим за продуктите, закупени от нашия магазин, както можем. Нашите колеги ще се погрижат да имате всичко необходимо за обслужване на машини и инструменти. Не е нужно да търсите помощ от външни компании, нашата поддръжка на клиенти ще ви посъветва и ще ви предостави цялата информация за успешно управление.

Удобни искове с онлайн проследяванеНе ви ли харесва да търсите в имейлите си съобщения, които трябва да видите точно сега? Намерихме решение за нашите клиенти и преработихме иновативна и модерна система, която ще гарантира удобното обработване на всяка жалба, отказ или несъответствия, свързани с поръчката. Можете лесно да получите достъп до системата, като използвате номер. поръчка и имейла, чрез който ще комуникирате. Ще намерите цялата информация на едно място, заедно с изявленията на нашия център за искове, който се грижи за вашия случай възможно най-добре.