Уловители и репеленти - Височина на лампата против насекоми - 25см

-19%
Лампа против насекоми 30W 230V BigЛампа против насекоми 30W 230V Big
Bestent

Лампа против насекоми 30W 230V Big

Няма в наличност
67,82 лева 83,47 лева