Насекомите често са неприятен спътник в дома, градината или вътрешния двор. Лятната вечер на открито може да бъде развалена от дребни насекоми. Комари, молци, оси и пчели, мухи... Отървете се от тях веднъж завинаги!

Малката лампа за комари е модерен капан за насекоми, който премахва летящите насекоми по хигиеничен начин. Специалната дължина на вълната на светлинния спектър с ултравиолетова светлина е безопасно решение. Виолетовата светлина не оказва влияние върху здравето на хората и животните. Не използва никакви химикали за работата си и може да се включва нонстоп, 24 часа в денонощието.


Интелигентната LED лампа за отблъскване на насекоми използва ултравиолетова светлина и е абсолютно безопасна. Тя не вреди на хората и животните и можете да я използвате навсякъде! Вкъщи, на закрито, в градината или на балкона, в ресторант, в хотел, в хранителен магазин, в магазин... наистина навсякъде. Светлината привлича насекоми, които умират, когато се приближат до електрическата мрежа. Така че можете да се наслаждавате на необезпокояван живот на открито и да запазите продуктите си в пълна безопасност.

Бързо инфо Лятна разпродажба Промоции и отстъпки -34%
Лампа против комари 4W 230V SmallЛампа против комари 4W 230V Small

Лампа против комари 4W 230V Small

<p>Брой на звездички е</p> 5 от 5
Налично в склада
19 лева 29 лева
15,83 лева без ДДС
Чудите ли се как да се отървете от досадните насекоми в градината или на терасата? Имаме безопасно решение за вас: модерен капан за…