На нашите качествени столове за хранене можете да се насладите на приятна вечеря заедно. Тапицираните кадифени столове съчетават комфорт и елегантност. Възползвайте се от нашата промоция и изберете 3+1 кадифени стола!

Ако търсите модерен стил, изберете столове в скандинавски стил, които също можете да получите от нас в изгоден пакет - 3+1 стол безплатно.

Бързо инфо
Трапезен стол Blue FameТрапезен стол Blue Fame

Трапезен стол Blue Fame

Налично в склада
176 лева
146,67 лева без ДДС
Тапицираният с кадифе трапезен стол в синьо съчетава комфорт и елегантност. Кадифеният трапезен стол е с крака от букова дървесина.
Бързо инфо
Трапезни столове 4бр. тъмно сиви в скандинавски стил ClassicТрапезни столове 4бр. тъмно сиви в скандинавски стил Classic

Трапезни столове 4бр. тъмно сиви в скандинавски стил Classic

<p>Брой на звездички е</p> 5 от 5
Налично в склада
162 лева
135 лева без ДДС
Красивият сив цвят на стола в комбинация с чудесния дизайн ще пасне на всяка кухня, градина или дори кабинет. Комплектът включва 4 стола.
Бързо инфо
Трапезни столове 4бр бели скандинавски стил ClassicТрапезни столове 4бр бели скандинавски стил Classic

Трапезни столове 4бр бели скандинавски стил Classic

<p>Брой на звездички е</p> 5 от 5
Налично в склада
162 лева
135 лева без ДДС
Перфектният бял цвят на столовете в комбинация с чудесния дизайн ще пасне на всяка кухня, градина или кабинет. Само сега 3 + 1 БЕЗПЛАТНО!

Как да изберем стол за хранене?

Как да изберем стол за хранене?

Трапезарията е сърцето на дома - тук цялото семейство се събира за обяд, вечеря или среща с приятели. Ето защо е много важно да изберем правилните столове за трапезария, за да можем да седим удобно на масата и в същото време столовете за трапезария да допълват и уютяват дома ни по приятен и стилен начин.