Масата за хранене трябва да бъде не само практична и удобна за потребителя, но и естетически издържана и хармонична с интериора на помещението. Когато избирате маса, трябва да вземете предвид няколко критерия.

На първо място, вземете предвид размера на помещението, в което ще бъде поставена масата. Важно е тя да е достатъчно голяма, за да се яде удобно на нея, и в същото време да не заема прекалено много място. Обърнете внимание и на формата на масата - кръглите маси са по-подходящи за по-малки помещения, докато правоъгълните маси са по-подходящи за по-големи помещения.

Друг фактор, за който трябва да помислите при избора на маса, е нейната функционалност. Обичате ли интимните семейни вечери или често организирате големи партита? Решете какъв тип маса ще ви е най-подходяща - по-малка маса за семейни вечери или по-голяма маса с разтегателен плот за повече гости?

Материалът също е важен фактор. Дървените маси са традиционни и красиви, но ако търсите нещо модерно, опитайте с маса с метални крака или със стъклен плот. Стъклото придава елегантност и яркост на интериора, докато дървото създава приятна и комфортна атмосфера.

Друг фактор са дизайнът и цветът на масата. Изберете цвят, който да съответства на цвета на стените и мебелите в стаята. Наблегнете на простотата и елегантността - минималистичните маси в момента са много популярни и могат да бъдат чудесно допълнение, към всеки интериор.

Изберете маса, която ще бъде удобна и практична, която в същото време ще съответства на цялостния дизайн на стаята и ще внася елегантност и комфорт. В нашето предложение ще намерите богат избор от трапезни маси и други видове маси.

Бързо инфо
Трапезна маса 120x80cm Sonoma Edgy

Трапезна маса 120x80cm Sonoma Edgy

Налично в склада
196 лева
163,33 лева без ДДС
Трапезна маса 120x80 см в дъб Сонома е подходяща за всяка модерна трапезария. С размери 120x80cm тази маса е идеална за по-малки и средни…