Създайте свое собствено царство у дома cи. Тоалетната масичка ви позволява да създадете кът, който е само за вас. Изберете от различни стилове и цветове, за да намерите подходящaтa за ваc и вашия дом.

Как да изберем тоалетка за гримиране?

При избора на тоалетка се уверете в целта на използването ѝ. Дизайнът също е важен елемент. Често срещана част от тоалетката е огледалото, което обикновено е вградено в нея.

Когато избирате тоалетка, не забравяйте за чекмеджетата и рaфтовeте, където можете да съхранявате козметика, парфюми или бижу.

Към тоалетката ви е необходим и удобен стол - най-добре табуретка, но внимавайте с височината. Някои тоалетни масички се предлагат с табуретка, а за други трябва да изберете своя. Табуретките имат собствено пространство за съхранение, но има и табуретки без пространство за съхранение.

Предпочитайте странична масичка с осветено огледало - осветлението е включено в комплекта на страничната масичка. Такава тоалетка е подходяща и за по-тъмната част на помещението ви.

Функционалност на масата

Във всеки случай изберете маса, която има поне 1 или 2 чекмеджета и други места за съхранение. Тоалетка без тези екстри ще загуби значението си.

Размер на тоалетката

Когато избирате маса, вземете предвид пространственото оформление на помещението. Предлагат се не само по-малки маси, но и по-големи маси, които са подходящи за по-големи помещения. Някои маси могат да се поставят и в ъгъла на стаята.

Материали

Декорациите трябва да съответстват на материалите, използвани в стаята. Ако в стаята ви има дърво, опитайте се да изберете дървени алтернативи. Дървото е не само непреходно и трайно, но и с най-високо качество. Години по-късно тя ще изглежда като нова.

Ако обаче предпочитате винтидж, класически или друг ултрамодерен вариант, винаги има много възможности за избор. Някои тоалетни масички имат и аксесоари от кадифе.