Седнете удобно на работа, в кухнята или докато си почивате във всекидневната благодарение на нашите качествени столове! В нашата оферта ще откриете столове за хранене, офис столове, фотьойли и табуретки.

Трапезни столове 

На нашите качествени столове за хранене можете да се насладите на приятна вечеря заедно. Тапицираните кадифени столове съчетават комфорт и елегантност. Възползвайте се от нашата промоция и изберете 3+1 кадифени стола!

Ако търсите модерен стил, изберете столове в скандинавски стил, които също можете да получите от нас в изгоден пакет - 3+1 стол безплатно.

Офис столове 

За работа на компютър или игра на компютърни игри - качественият офис стол винаги е от съществено значение! За феновете на компютърните игри имаме чудесни ергономични столове за геймъри, от които няма да ви заболи гърбът дори след часове игра.

За дизайнерски домашен офис можете да изберете един от нашите офис столове с минималистичен дизайн и удобна тапицерия. За да насърчите правилното седене и здравето на гръбначния си стълб, препоръчваме да използвате ергономични офис столове.

Столове и табуретки 

Какво по-хубаво от това да се отпуснете след дълъг ден в собствения си фотьойл с табуретка? В нашия онлайн магазин ще намерите продукти с уникален дизайн. Опънете краката си и се отпуснете на удобна табуретка.

Възползвайте се максимално от всяко малко пространство и изберете табуретка с практично отделение за съхранение. Моментите на релаксация можете да прекарате и на практичен фотьойл с място за съхранение или на люлеещ се стол.

Бързо инфо Столове
Офис стол от естествена кожа Dark GreyОфис стол от естествена кожа Dark Grey

Офис стол от естествена кожа Dark Grey

Няма в наличност
84 лева
70 лева без ДДС
Тъмно сив офис стол с въртене и регулируема височина. Функционален и модерен стол за удобна работа пред компютъра.
Бързо инфо Столове
Трапезни столове 4бр кожа ТъмнаТрапезни столове 4бр кожа Тъмна

Трапезни столове 4бр кожа Тъмна

Очакваме на склад - приемаме предварителни поръчки
248 лева
206,67 лева без ДДС
Тъмните кожени столове ще паснат на всеки дом. Украсете със столовете трапезарията, кабинета или всяка част от дома си.