Седнете удобно на работа, в кухнята или докато си почивате във всекидневната благодарение на нашите качествени столове! В нашата оферта ще откриете столове за хранене, офис столове, фотьойли и табуретки.

Трапезни столове 

На нашите качествени столове за хранене можете да се насладите на приятна вечеря заедно. Тапицираните кадифени столове съчетават комфорт и елегантност. Възползвайте се от нашата промоция и изберете 3+1 кадифени стола!

Ако търсите модерен стил, изберете столове в скандинавски стил, които също можете да получите от нас в изгоден пакет - 3+1 стол безплатно.

Офис столове 

За работа на компютър или игра на компютърни игри - качественият офис стол винаги е от съществено значение! За феновете на компютърните игри имаме чудесни ергономични столове за геймъри, от които няма да ви заболи гърбът дори след часове игра.

За дизайнерски домашен офис можете да изберете един от нашите офис столове с минималистичен дизайн и удобна тапицерия. За да насърчите правилното седене и здравето на гръбначния си стълб, препоръчваме да използвате ергономични офис столове.

Столове и табуретки 

Какво по-хубаво от това да се отпуснете след дълъг ден в собствения си фотьойл с табуретка? В нашия онлайн магазин ще намерите продукти с уникален дизайн. Опънете краката си и се отпуснете на удобна табуретка.

Възползвайте се максимално от всяко малко пространство и изберете табуретка с практично отделение за съхранение. Моментите на релаксация можете да прекарате и на практичен фотьойл с място за съхранение или на люлеещ се стол.

Бързо инфо
Трапезен стол Blue FameТрапезен стол Blue Fame

Трапезен стол Blue Fame

Налично в склада
195 лева
162,50 лева без ДДС
Тапицираният с кадифе трапезен стол в синьо съчетава комфорт и елегантност. Кадифеният трапезен стол е с крака от букова дървесина.
Бързо инфо
Табуретка Modern elegance ЧерноТабуретка Modern elegance Черно

Табуретка Modern elegance Черно

Налично в склада
88 лева
73,33 лева без ДДС
Модерна табуретка за тоалетката, с която можете да седите удобно на козметичната си масичка. Идеална и за индивидуална употреба.
Бързо инфо
Табуретка Синьо кадифе WireТабуретка Синьо кадифе Wire

Табуретка Синьо кадифе Wire

Налично в склада
123 лева
102,50 лева без ДДС
Табуретката с място за съхранение е практичен и елегантен аксесоар за дома. Тапицираната седалка със златиста конструкция ще украси всеки…
Бързо инфо
Офис стол от кадифе Black

Офис стол от кадифе Black

Налично в склада
156 лева
130 лева без ДДС
Офис стол от кадифе с възможност за въртене и регулиране на височината. Функционален и модерен стол за удобна работа пред компютъра
Бързо инфо
Табуретка сива ComfortТабуретка сива Comfort

Табуретка сива Comfort

Налично в склада
90 лева
75 лева без ДДС
Табуретката е практичен и елегантен аксесоар, който се характеризира с удобство при сядане. Табуретката е с пълнеж от полистиренови гранули.
Бързо инфо
Офис стол кадифе Dark Grey

Офис стол кадифе Dark Grey

<p>Брой на звездички е</p> 3 от 5
Налично в склада
156 лева
130 лева без ДДС
Офис стол от кадифе с възможност за въртене и регулиране на височината. Функционален и модерен стол за удобна работа пред компютъра.
Бързо инфо Промоции и отстъпки -20%
Стол светлосив скандинавски стил BASICСтол светлосив скандинавски стил BASIC

Стол светлосив скандинавски стил BASIC

Налично в склада
90 лева 112 лева
75 лева без ДДС
Изключително удобни столове със седалка от оформена пластмаса, мека тапицирана възглавница и крака от масивна букова дървесина в красив…
Бързо инфо
Кадифен стол STONEКадифен стол STONE

Кадифен стол STONE

<p>Брой на звездички е</p> 3 от 5
Налично в склада
146 лева
121,67 лева без ДДС
Тапицираният кадифен стол в цвят STONE ще освежи всеки дом. Украсете трапезарията, кабинета или всяка част от дома си с този стол.