Седнете удобно на работа, в кухнята или докато си почивате във всекидневната благодарение на нашите качествени столове! В нашата оферта ще откриете столове за хранене, офис столове, фотьойли и табуретки.

Трапезни столове 

На нашите качествени столове за хранене можете да се насладите на приятна вечеря заедно. Тапицираните кадифени столове съчетават комфорт и елегантност. Възползвайте се от нашата промоция и изберете 3+1 кадифени стола!

Ако търсите модерен стил, изберете столове в скандинавски стил, които също можете да получите от нас в изгоден пакет - 3+1 стол безплатно.

Офис столове 

За работа на компютър или игра на компютърни игри - качественият офис стол винаги е от съществено значение! За феновете на компютърните игри имаме чудесни ергономични столове за геймъри, от които няма да ви заболи гърбът дори след часове игра.

За дизайнерски домашен офис можете да изберете един от нашите офис столове с минималистичен дизайн и удобна тапицерия. За да насърчите правилното седене и здравето на гръбначния си стълб, препоръчваме да използвате ергономични офис столове.

Столове и табуретки 

Какво по-хубаво от това да се отпуснете след дълъг ден в собствения си фотьойл с табуретка? В нашия онлайн магазин ще намерите продукти с уникален дизайн. Опънете краката си и се отпуснете на удобна табуретка.

Възползвайте се максимално от всяко малко пространство и изберете табуретка с практично отделение за съхранение. Моментите на релаксация можете да прекарате и на практичен фотьойл с място за съхранение или на люлеещ се стол.

Бързо инфо
Трапезни столове 4бр бели скандинавски стил ClassicТрапезни столове 4бр бели скандинавски стил Classic

Трапезни столове 4бр бели скандинавски стил Classic

<p>Брой на звездички е</p> 5 от 5
Налично в склада
162 лева
135 лева без ДДС
Перфектният бял цвят на столовете в комбинация с чудесния дизайн ще пасне на всяка кухня, градина или кабинет. Само сега 3 + 1 БЕЗПЛАТНО!
Бързо инфо
Табуретка PURE WhiteТабуретка PURE White

Табуретка PURE White

Налично в склада
62 лева
51,67 лева без ДДС
Табуретка в скандинавски стил, с която можете да седнете удобно на козметичната си маса. Идеална за използване и отделно.
Бързо инфо
Трапезен стол от кожа DiamondТрапезен стол от кожа Diamond

Трапезен стол от кожа Diamond

Очакваме на склад - приемаме предварителни поръчки
66 лева
55 лева без ДДС
Столът DIAMOND ще пасне на всеки дом. Комбинирайте цветовете на столовете и направете дома си още по-красив!
Бързо инфо
Трапезни столове 4бр кожа DiamondТрапезни столове 4бр кожа Diamond

Трапезни столове 4бр кожа Diamond

Очакваме на склад - приемаме предварителни поръчки
248 лева
206,67 лева без ДДС
Кожените столове DIAMOND ще се впишат във всеки дом. Украсете със столовете трапезарията, кабинета или всяка част от дома си.
Бързо инфо
Табуретка Модерна елегантност БялаТабуретка Модерна елегантност Бяла

Табуретка Модерна елегантност Бяла

Очакваме на склад - приемаме предварителни поръчки
76 лева
63,33 лева без ДДС
Табуретка за тоалетна масичка в модерен стил, която осигурява удобство при сядане пред тоалетната масичка. Идеална за самостоятелна…