Сложете край на хаоса и подредете инструментите в работилницата си. Редът, организацията и бързината са от ключово значение при работа. Сложете край на разхвърляните инструменти веднъж завинаги. Работното ви пространство ще придобие нов вид, а инструментите ви ще бъдат подредени. Стените за инструменти са чудесен избор за всеки гараж, работилница или сервизно помещение. Те са практичен помощник с организацията на отвертки, гаечни ключове, гайки, болтове, дюбели и други инструменти. Неизползваното пространство над работната маса е идеално за окачване на стена за инструменти. С практичния си размер тя заема много по-малко място в сравнение с шкаф или рафт. В същото време ви осигурява повече пространство на работната повърхност. Стените са леки и са изработени от издръжлива пластмаса. Целият комплект е устойчив на мазнини, масла, химикали и екстремни температури.

Стената за инструменти (органайзер) се състои от плочи, които могат да се монтират по височина или по ширина. Можете да адаптирате конфигурацията, както ви е удобно. Плочите могат да се подреждат и една до друга в рамките на една повърхност. Стената включва кутии и държачи за гаечни ключове, клещи и отвертки.

Окачете отвертките, инструментите и други пособия, без които не можете да си представите работата ви. Сега всичко е на една ръка разстояние. Правилната организация ви спестява време и нерви.

Голямо предимство е модулният дизайн, който позволява всякакво разположение на елементите според нуждите. Перфорираната стена за инструменти осигурява възможност за окачване на кутии и дръжки на всяко място. Ако стената вече не е достатъчна, можете да я разширите и да добавите към нея. Винаги обаче измервайте добре пространството, преди да го купите, за да сте сигурни, че стената ще се побере в избраното от вас място.

Издръжливите дръжки и рафтовете за инструменти са чудесно допълнение за съхранение на по-дълги инструменти (чукове, отвертки, клещи, гаечни ключове)

Важна е и устойчивостта на самата стена, както и на отделните кутии и скоби. Обикновено организаторът за стена може да носи около 20 кг.

Висящата стена с инструменти е подходяща и за подарък за начинаещи майстори или професионални майстори.

В тази категория можете да избирате измежду различни размери или елементи за съхранение на инструменти. Не сте доволни от някоя от предлаганите по-долу стени? Изградете своя собствена стена по поръчка! Изберете стена за инструменти, пластмасови кутии и държачи за инструменти, които да отговарят на вашите изисквания.

Ако имате нужда от помощ за оформлението на работилницата си, прочетете по-нататък: Ред в работилницата: как да подредите инструментите си?

Бързо инфо
Двойна кука 40 мм, 3 бр.Двойна кука 40 мм, 3 бр.

Двойна кука 40 мм, 3 бр.

Налично в склада
22 лева
18,33 лева без ДДС
Метални двойни куки с дължина 40 мм към перфорирана метална стена за инструменти, предназначени за окачване на инструменти 3 бр.
Бързо инфо
Единична кука 40mm, 5pcsЕдинична кука 40mm, 5pcs

Единична кука 40mm, 5pcs

Налично в склада
18 лева
15 лева без ДДС
Метални куки с дължина 40 мм към перфорирана метална стена за инструменти, предназначени за окачване на инструменти 5 бр.
Бързо инфо
Стенд за ключовеСтенд за ключове

Стенд за ключове

Налично в склада
11 лева
9,17 лева без ДДС
Металния стенд за ключове към перфорирана метална стена за инструменти, предназначена за окачване на инструменти.
Бързо инфо
Кука 85 мм, 5 бр.Кука 85 мм, 5 бр.

Кука 85 мм, 5 бр.

Налично в склада
25 лева
20,83 лева без ДДС
Метални куки с дължина 85 мм към перфорирана метална стена за инструменти, предназначени за окачване на инструменти 5 бр.
Бързо инфо
Kavelj za kleščeKavelj za klešče

Kavelj za klešče

Налично в склада
6 лева
5 лева без ДДС
Метални куки за клещи към перфорирана метална стена за инструменти, предназначена за окачване на инструменти.
Бързо инфо
Стойка за отверткиСтойка за отвертки

Стойка за отвертки

Налично в склада
10 лева
8,33 лева без ДДС
Метална стойка за отвертка към перфорирана метална стена за инструменти, предназначена за окачване на инструменти.