Сложете край на хаоса и подредете инструментите в работилницата си. Редът, организацията и бързината са от ключово значение при работа. Сложете край на разхвърляните инструменти веднъж завинаги. Работното ви пространство ще придобие нов вид, а инструментите ви ще бъдат подредени. Стените за инструменти са чудесен избор за всеки гараж, работилница или сервизно помещение. Те са практичен помощник с организацията на отвертки, гаечни ключове, гайки, болтове, дюбели и други инструменти. Неизползваното пространство над работната маса е идеално за окачване на стена за инструменти. С практичния си размер тя заема много по-малко място в сравнение с шкаф или рафт. В същото време ви осигурява повече пространство на работната повърхност. Стените са леки и са изработени от издръжлива пластмаса. Целият комплект е устойчив на мазнини, масла, химикали и екстремни температури.

Стената за инструменти (органайзер) се състои от плочи, които могат да се монтират по височина или по ширина. Можете да адаптирате конфигурацията, както ви е удобно. Плочите могат да се подреждат и една до друга в рамките на една повърхност. Стената включва кутии и държачи за гаечни ключове, клещи и отвертки.

Окачете отвертките, инструментите и други пособия, без които не можете да си представите работата ви. Сега всичко е на една ръка разстояние. Правилната организация ви спестява време и нерви.

Голямо предимство е модулният дизайн, който позволява всякакво разположение на елементите според нуждите. Перфорираната стена за инструменти осигурява възможност за окачване на кутии и дръжки на всяко място. Ако стената вече не е достатъчна, можете да я разширите и да добавите към нея. Винаги обаче измервайте добре пространството, преди да го купите, за да сте сигурни, че стената ще се побере в избраното от вас място.

Издръжливите дръжки и рафтовете за инструменти са чудесно допълнение за съхранение на по-дълги инструменти (чукове, отвертки, клещи, гаечни ключове)

Важна е и устойчивостта на самата стена, както и на отделните кутии и скоби. Обикновено организаторът за стена може да носи около 20 кг.

Висящата стена с инструменти е подходяща и за подарък за начинаещи майстори или професионални майстори.

В тази категория можете да избирате измежду различни размери или елементи за съхранение на инструменти. Не сте доволни от някоя от предлаганите по-долу стени? Изградете своя собствена стена по поръчка! Изберете стена за инструменти, пластмасови кутии и държачи за инструменти, които да отговарят на вашите изисквания.

Ако имате нужда от помощ за оформлението на работилницата си, прочетете по-нататък: Ред в работилницата: как да подредите инструментите си?

Бързо инфо
Двойна кука 40 мм, 3 бр.Двойна кука 40 мм, 3 бр.

Двойна кука 40 мм, 3 бр.

Налично в склада
26 лева
21,67 лева без ДДС
Метални двойни куки с дължина 40 мм към перфорирана метална стена за инструменти, предназначени за окачване на инструменти 3 бр.
Бързо инфо
Единична кука 40mm, 5pcsЕдинична кука 40mm, 5pcs

Единична кука 40mm, 5pcs

Налично в склада
26 лева
21,67 лева без ДДС
Метални куки с дължина 40 мм към перфорирана метална стена за инструменти, предназначени за окачване на инструменти 5 бр.
Бързо инфо
Стенд за ключовеСтенд за ключове

Стенд за ключове

Налично в склада
13 лева
10,83 лева без ДДС
Металния стенд за ключове към перфорирана метална стена за инструменти, предназначена за окачване на инструменти.
Бързо инфо
Кука 85 мм, 5 бр.Кука 85 мм, 5 бр.

Кука 85 мм, 5 бр.

Налично в склада
29 лева
24,17 лева без ДДС
Метални куки с дължина 85 мм към перфорирана метална стена за инструменти, предназначени за окачване на инструменти 5 бр.
Бързо инфо
Kavelj za kleščeKavelj za klešče

Kavelj za klešče

Налично в склада
7 лева
5,83 лева без ДДС
Метални куки за клещи към перфорирана метална стена за инструменти, предназначена за окачване на инструменти.
Бързо инфо
Стойка за отверткиСтойка за отвертки

Стойка за отвертки

Налично в склада
11 лева
9,17 лева без ДДС
Метална стойка за отвертка към перфорирана метална стена за инструменти, предназначена за окачване на инструменти.