Искате ли да имате красива цъфтяща градина у дома със собствена реколта, без да се нуждаете от всичко необходимо? Няма нищо по-хубаво от това да си откъснете сами домашно отгледана краставица или домат. Семената и разсадът вече чакат да бъдат засадени. Ако не знаете къде и кога да започнете да засаждате, тук ще ви дадем съвети как и къде да сеете, какво и кога да засаждате и кой месец е най-подходящ за вашите растения, а също така ще разберете на какви разстояния да засаждате.

Важно е да инвестирате в качество, когато избирате семена за вашата градина. Големият избор на семена ви позволява да отглеждате разнообразни растения и семена. Можете да избирате в зависимост от предпочитанията, сезона или ограниченията в пространството. Семената от доказани доставчици гарантират, че растенията са с оптимално генетично качество. Това означава здравословен растеж, устойчивост на болести и по-добри добиви. Градината представлява инвестиция на време и усилия. Качествените семена са инвестиция в бъдещето на градината ви, като я предпазват от ненужни проблеми и неуспех на реколтата. Изборът на правилните семена и посеви е ключов елемент от успешното градинарство.

Бързо инфо Семена
Краставица 20 семена

Краставица 20 семена

Налично в склада
4 лева
3,33 лева без ДДС
Семената от краставици са предназначени за предварително отглеждане на разсад в различни видове коренища или саксии. Обвити семена от…

Как да засадим репички?

Как да засадим репички?

Репичките растат светкавично, понякога само за няколко дни. Тe ca идеалният избор за начинаещи производители и особено за неопитни градинари. Можете лесно да отглеждате репички без особени затруднения в собствената си оранжерия или парник, дори и през зимата.


Отглеждане за начинаещи в оранжерия

Отглеждане за начинаещи в оранжерия

Пълно ръководство за отглеждане в оранжерия - Как да започнете да отглеждате зеленчуци?

Вече сте избрали своята оранжерия или парник? Ако все още не, в линкове по-надолу може да намерите доста полезни съвети за избор на правилна оранжерия за Вас.