Искате ли да имате красива цъфтяща градина у дома със собствена реколта, без да се нуждаете от всичко необходимо? Няма нищо по-хубаво от това да си откъснете сами домашно отгледана краставица или домат. Семената и разсадът вече чакат да бъдат засадени. Ако не знаете къде и кога да започнете да засаждате, тук ще ви дадем съвети как и къде да сеете, какво и кога да засаждате и кой месец е най-подходящ за вашите растения, а също така ще разберете на какви разстояния да засаждате.

Важно е да инвестирате в качество, когато избирате семена за вашата градина. Големият избор на семена ви позволява да отглеждате разнообразни растения и семена. Можете да избирате в зависимост от предпочитанията, сезона или ограниченията в пространството. Семената от доказани доставчици гарантират, че растенията са с оптимално генетично качество. Това означава здравословен растеж, устойчивост на болести и по-добри добиви. Градината представлява инвестиция на време и усилия. Качествените семена са инвестиция в бъдещето на градината ви, като я предпазват от ненужни проблеми и неуспех на реколтата. Изборът на правилните семена и посеви е ключов елемент от успешното градинарство.

Бързо инфо
Сеитба 1м, дървенаСеитба 1м, дървена

Сеитба 1м, дървена

Налично в склада
17 лева
14,17 лева без ДДС
Сеитбата се използва за създаване на бразда, в която сеят малки семена. Практичен помощник, който позволява бързо и правилно засяване на…

Как да засадим репички?

Как да засадим репички?

Репичките растат светкавично, понякога само за няколко дни. Тe ca идеалният избор за начинаещи производители и особено за неопитни градинари. Можете лесно да отглеждате репички без особени затруднения в собствената си оранжерия или парник, дори и през зимата.


Отглеждане за начинаещи в оранжерия

Отглеждане за начинаещи в оранжерия

Пълно ръководство за отглеждане в оранжерия - Как да започнете да отглеждате зеленчуци?

Вече сте избрали своята оранжерия или парник? Ако все още не, в линкове по-надолу може да намерите доста полезни съвети за избор на правилна оранжерия за Вас.