Търсите надежден сейф, в който да съхранявате ценностите, документите, парите или ключовете си? Ценностите ви се пазят най-добре от домашен сейф. Вашите пари, ключове, бижута или лаптоп ще бъдат в безопасност. Можете да избирате от малки сейфове и по-големи сейфове, в които можете безопасно да скриете много неща. Използвайте сейфове за вграждане в стената, за да спестите място.

 В категорията ни "Сейфове" ще намерите богат избор от сейфове за различни нужди и бюджети. Нашите сейфове са проектирани така, че да осигуряват максимална сигурност и защита срещу кражба и други опасности.

Не се колебайте да разгледате нашата категория Сейфове днес. С нашите сейфове ще получите спокойствие и увереност, че ценностите ви са в безопасност. Пазарувайте при нас и се насладете на предимства като бърза доставка, сигурна покупка и професионално обслужване на клиентите.

Бързо инфо Промоции и отстъпки -15%
Офис сейф YALE YSEB250EB1Офис сейф YALE YSEB250EB1

Офис сейф YALE YSEB250EB1

Налично в склада
451 лева 528 лева
375,83 лева без ДДС
Офис сейфът Yale има цифрова клавиатура с LCD дисплей, който свети в синьо. Аларма за изтощена батерия. Потребителският код се състои от 3…
Бързо инфо
Катинар 63 мм G01313

Катинар 63 мм G01313

Няма в наличност
6 лева
5 лева без ДДС
Чугунен катинар 63 mm.