В категорията ни "Саксии" предлагаме богат избор от качествени саксии от дърво и ратан.

В категорията ни - саксии и повдигнати лехи ще намерите богат избор от качествени дървени саксии, саксии от ратан и повдигнати лехи, които ще придадат на дома, градината или вътрешния двор уникален и естествен вид. Предлагаме разнообразие от размери, форми на дървени и ратанови саксии, за да отговорим на вашите индивидуални предпочитания и нужди.

  • Нашите дървени саксии са изработени от висококачествена дървесина, която е устойчива на атмосферни влияния и гарантира дълготрайността на саксиите. Освен това тези саксии са екологични и естествени, което ги прави идеален избор за тези, които предпочитат екологични и трайни материали. С дървените и ратановите саксии можете лесно да украсите дома или градината си.
  • Ратановите саксии придават стилен и елегантен вид на градината ви. Те са изработени от висококачествен ратан, който е устойчив на атмосферни влияния и гарантира дълъг живот. Тези саксии са перфектният аксесоар за модерен и стилен екстериор.

Инвестицията в дървени и ратанови саксии е инвестиция в красотата и естетиката на вашия дом или екстериор. С нашите качествени дървени и ратанови саксии можете да създадете уютно и привлекателно пространство, пълно с цветя и зеленина, което ще ви радва дълго време.

Изберете от нашата широка гама дървени саксии и повдигнати лехи.

Бързо инфо
Дървена саксия Natural 38x38x25cmДървена саксия Natural 38x38x25cm

Дървена саксия Natural 38x38x25cm

Очакваме на склад - приемаме предварителни поръчки
59 лева
49,17 лева без ДДС
Дървена саксия в натурален цвят 38x38x25cm импрегнирана и устойчива на атмосферни влияния. Тази комбинация ще превърне градината ви в…