S-образните куки са предназначени за окачване, фиксиране и закрепване на различни предмети. Те са много универсален продукт, който се използва в различни дейности в строителството и мебелната промишленост.

Куките са изработени от поцинкована стомана, с различни размери и дебелини. Те могат да издържат и на тежки атмосферни условия. Благодарение на използваната стомана те са защитени от напукване и деформация. Можете да закрепвате малки предмети, висящи контейнери, саксии за цветя... Подходящи са като закачалки за рафтове, за закрепване на покривен лист. Този продукт обаче може да се използва само при статично натоварване. Куката не се огъва или чупи и държи всичко необходимо точно там, където трябва.

В нашия асортимент ще намерите различни размери и дебелини на S-образните куки.

Бързо инфо
Кука S 8 мм, 2 бр.

Кука S 8 мм, 2 бр.

Очакваме на склад - приемаме предварителни поръчки
3 лева
2,50 лева без ДДС
Куката от поцинкована стомана с диаметър 8 мм/2 бр. е предназначена за окачване, фиксиране на различни предмети и за задържане на товари.
Бързо инфо
Кука S 7 мм, 2 бр.

Кука S 7 мм, 2 бр.

Няма в наличност
2 лева
1,67 лева без ДДС
Куката от поцинкована стомана с диаметър 7 мм/2 бр. е предназначена за окачване, фиксиране на различни предмети и за задържане на товари.
Бързо инфо
С кука 4 мм, 5 бр.

С кука 4 мм, 5 бр.

Няма в наличност
2 лева
1,67 лева без ДДС
Куката от поцинкована стомана с диаметър 4 мм/5 бр. е предназначена за окачване, фиксиране на различни предмети и за задържане на товари.