Покривала и брезенти - Дължина на брезента - 20M

-5%
Брезент зелено - сребърен 15х20 м 130 г/м2Брезент зелено - сребърен 15х20 м 130 г/м2
Bestent

Брезент зелено - сребърен 15х20 м 130 г/м2

Налично в склада
389,21 лева 408,76 лева
-5%
Брезент зелено - сребърен 20х20 м 130 г/м2Брезент зелено - сребърен 20х20 м 130 г/м2
Bestent

Брезент зелено - сребърен 20х20 м 130 г/м2

Налично в склада
516,34 лева 545,68 лева
-4%
Брезент сребърно - черен 15х20 м 260 г/м2Брезент сребърно - черен 15х20 м 260 г/м2
Bestent

Брезент сребърно - черен 15х20 м 260 г/м2

Няма в наличност
831,22 лева 870,34 лева
-4%
Син брезент 15x20 м 45г/м2
Bestent

Син брезент 15x20 м 45г/м2

Водоустойчив син брезент за еднократна употреба с размер 15x20 м,…
Няма в наличност
211,02 лева 220,81 лева
-8%
Брезент зелено-сребърен 10x20 м 130 г/м2Брезент зелено-сребърен 10x20 м 130 г/м2
Bestent

Брезент зелено-сребърен 10x20 м 130 г/м2

Няма в наличност
263,83 лева 285,54 лева
Брезент сребърно - кафяв 15х20 м 210 г/м2Брезент сребърно - кафяв 15х20 м 210 г/м2
Bestent

Брезент сребърно - кафяв 15х20 м 210 г/м2

Няма в наличност
576,78 лева 578,72 лева
-2%
Брезент цребърно - черен 10х20 м 260 г/м2Брезент цребърно - черен 10х20 м 260 г/м2
Bestent

Брезент цребърно - черен 10х20 м 260 г/м2

Няма в наличност
518,10 лева 527,86 лева