Покривалото е чудесен помощник, който помага да запазите всички предмети сухи и защитени от атмосферните влияния. С нашите покривни брезенти можете да защитите например автомобила си, стоките си, басейнa, строежа, пясъчникa, градинскитe мебели и други от дъжд, сняг или дори от слънцето и непредсказуемото време. Нашите покривни брезенти (плaтнищa) се предлагат в различни грамажи, така че лесно можете да изберете подходящия брезент за вашите предпочитания. Освен това поддържаме нашите покривни брезенти на склад, така че доставката е наистина бърза.

Характеристики

  • Брезентите са оборудвани с практични капси по целия периметър.
  • Нашите брезенти имат отлични защитни свойства за дъжд, слънце и вятър.
  • Всякo покривалo е снабденo с необходимите накрайници за сигурно закрепване, където пожелаете.
  • Предлагаме брезенти в няколко размера, което ви осигурява разнообразни възможности за покриване на всичко.

 

45 g/m2 СИНЬО

Непромокаемите брезенти с тегло 45 g/m2 са изработени от полипропелен. Брезентите са оборудвани с алуминиеви отвори, които са на разстояние 1 м един от друг и се използват за фиксиране и по-добро закрепване на брезента/покривалото.

75 g/m2 СИНЬО

Непромокаемите брезенти с тегло 75 g/m2 са изработени от полипропелен. Брезентите са снабдени с алуминиеви отвори на разстояние 1 м един от друг за фиксиране и по-добро закрепване на брезента/покривалото.

130 g/m2 ЗЕЛЕН - СРЕБЪРЕН

Непромокаемите брезенти с тегло 130 g/m2 са изработени от полипропелен. Брезентите са снабдени с алуминиеви отвори на разстояние 1 м един от друг за фиксиране и по-добро закрепване на брезента/покривалото.

130 g/m2 СРЕБЪРНО - ЗЕЛЕНО

Непромокаемите брезенти с тегло 130 g/m2 са изработени от полипропелен. Брезентите са оборудвани с алуминиеви отвори на разстояние 1 м един от друг за фиксиране и по-добро закрепване на брезента/покривалото.

200 g/m2 СРЕБЪРНО

Непромокаемите брезенти с тегло 200 g/m2 са изработени от полипропелен. Брезентите са оборудвани с алуминиеви отвори на разстояние 1 м един от друг за фиксиране и по-добро закрепване на брезента/покривалото.

210 g/m2 СРЕБРИСТО-КАФЯВ

Непромокаемите брезенти с тегло 210 g/m2 са изработени от полипропелен. Брезентите са оборудвани с алуминиеви отвори, които са на разстояние 1 м един от друг и се използват за фиксиране и по-добро закрепване на брезента/покривалото.

260 g/m2 СРЕБЪРНО-ЧЕРНО

Непромокаемите брезенти с тегло 260 g/m2 са изработени от полипропелен. Брезентите са оборудвани с алуминиеви отвори, които са на разстояние 1 м един от друг и се използват за фиксиране и по-добро закрепване на брезента/покривалото.

260 g/m2 СРЕБЪРНО

Непромокаемите брезенти с тегло 260 g/m2 са изработени от полипропелен. Брезентите са оборудвани с алуминиеви отвори, които са на разстояние 1 м един от друг и се използват за фиксиране и по-добро закрепване на брезента/покривалото.

Аксесоари за брезенти

За да се гарантира максимална ефективност и издръжливост на плaтнищaтa е важно да се използват подходящите аксесоари за покривалa. В тази каaтегория ви предлагаме различни видове аксесоари, които можете да използвате заедно с покривните брезенти, за да осигурите по-добра защита на вещите си.

Един от най-важните аксесоари за брезентите са системите за закрепване. Тези системи ви позволяват да закрепите брезентите здраво към обекта, като предотвратите нежеланото им сваляне или отвяването им от вятъра. Съществуват няколко вида системи за закрепване, като карабинери, куки, шнурове и еластични въжета. Изберете тази, която най-добре отговаря на вашите нужди и на вида платно, което покривате.

Бързо инфо
Покритие от юта 120х120см, 10 брПокритие от юта 120х120см, 10 бр

Покритие от юта 120х120см, 10 бр

Налично в склада
45 лева
37,50 лева без ДДС
Покритието от юта за засаждане служи за защита на растенията и стволовете на дърветата от вредители или замръзване и предпазва почвата от…

Приготвяте дърва за огрев за зимата или почиствате градината? Това са 4 съвета как да използвате плaтнищaтa в градината!

Приготвяте дърва за огрев за зимата или почиствате градината? Това са 4 съвета как да използвате плaтнищaтa в градината!

Преди да започнете да подготвяте градината за есента и зимата, трябва да я подредите. Практичен помощник при почистването е покривалото, което има многостранно приложение.