Бързо инфо
Пистолет за пясъкоструене NE00811Пистолет за пясъкоструене NE00811

Пистолет за пясъкоструене NE00811

Няма в наличност
28 лева
23,33 лева без ДДС
Универсален пистолет за пясъкоструене 1/4" със сменяеми керамични дюзи 4бр.