Оранжерия за градина 2x2м с UV защита STANDARD


Оранжерия 2х2м с UV филтър и стоманена конструкция профил 0,6 х 19 мм, агрофолио 140гр/м2. повече

Производител: FoxigyКод на продукта: B-SK-99/339 Доставка и плащане

Стандартна цена 176 лева. Спестете 28% (49 лева) 127 лева с ДДС

Налично в склада - Доставка трае от 5 до 7 работни дни
бр

Оранжерия 2х2м с UV филтър и стоманена конструкция профил 0,6 х 19 мм, агрофолио 140гр/м2. повече

Производител: FoxigyКод на продукта: B-SK-99/339 Доставка и плащане

Какви са основните предимства на градинския политунел?

 • Издръжлива поцинкована конструкция с профил 0,6 x 19 mm
 • Висококачествено фолио за оранжерия (агрофилм), изработено от PE материал 140 g/m2 (полиетилен - материал с висока устойчивост на износване и абразия) с армировка от PP мрежа (полипропилен), снабдена с UV филтър
 • Практическо пространство от 4 м2 благодарение на размерите 2x2х2 (ШхДхВ)
 • Сгъваеми 4 прозореца със защитна мрежа и входна врата с цип
 • Лесно сглобяване за няколко десетки минути и възможност за бързо преместване на конструкцията на всяко място в градината.

Ако не знаете как да започнете да отглеждате в оранжерия, можем да ви помогнем, прочетете: пълното ръководство за отглеждане в оранжерия и как да започнете. Ако искате да засаждате, можем да осигурим семената и да ги проверите тук и да имате своя собствена реколта, без да се съобразявате с екологичните изисквания.

Ako postaviť záhradný fóliovník? Pozrite si v priloženom videu.

 

Защо нашият градински политунел е издръжлив и висококачествен?

STANDARD konštrukcia

Konštrukcia fóliovníka je pozinkovaná oceľová konštrukcia, ktorá má stabilný profil rúry. Hrúbka 0,6mm a priemer 19mm.

PREMIUM конструкция

Конструкцията на парника е от поцинкована стоманена конструкция, която има стабилен профил на тръбата. Дебелина 0,6 мм и диаметър 19 мм.

140g/m2 ламинирано фолио

Фолиото за оранжерия или така нареченото агрофолио предлага плътност до 140 г на квадратен метър. Материалът е PE (полиетилен) с UV обработка, която ще предпази вашите култури. Фолиото има специален прозрачен PE материал с UV филтър със зелена PP мрежа, вградена в структурата на фолиото. Това увеличава якостта на опън на фолиото и създава много добри условия за развитие на растенията. Благодарение на подсиленото полиетиленово фолио на растението с фолио не е необходимо да се притеснявате за UV лъчите или леките течения.folia na foliovnik

Стабилността на градинскaтa оранжерия е от първостепенно значение

Нашeтo фолиo e удължено защитно фолио на дъното, което ще откриете при закрепването на фолиото. Доброто закрепване е от съществено значение.

foliovnik hlina

Нашият съвет: Окопайте много добре площта наоколо (около 20-40 см). Можете да закрепите кривите в ъглите по-дълбоко и да заровите в земята "излишното фолио" или така наречените "краища на фолиото". Накрая можете да използвате плочки или камъни, които да поставите по периметъра на политунела върху заровеното фолио.  Като бонус ще се сдобиете с пътека. 

Vetranie vo fóliovníku

По дължината на парника има секции с два прозореца, обърнати един към друг - всяка секция има по 2 собствени прозореца, разположени на противоположни страни. Това осигурява много добра циркулация на въздуха. 

Оранжерията има до 4 дишащи и ролетни прозорци, които осигуряват добра циркулация на въздуха и създават оптимален микроклимат за отглеждане на всякакви растения. Вграденият мрежест прозорец предотвратява проникването на насекоми и птици в оранжерията.

Функционалността на фолиото (тунелно фолио) се разширява с широка врата с двоен и надежден цип.

foliovnik zips..,

Площ до 4 m2

Използвайте площта от 4m2 за отглеждане на култури. Можете да проектирате свои собствени редове или гнезда в политунела. Използвайте 2 м ширина и 4 м дължина, със същата височина на политунела, до 2 м в централната част. Оптималната височина на полиетиленовата къщичка е 2 м, което позволява свободно движение и работа. Отглеждането на зеленчуци или билки може да бъде много по-бързо благодарение на добрите условия.

Знаете ли как правилно да поставите фолиото върху лехата в градината?

Фолиото се разтяга най-добре върху тавата, когато текстурата му е мека - затова го оставете да престои известно време (20-30 минути), след като го разгънете, за да се затопли и омекне. В идеалния случай фолиото трябва да се прилага при хубаво, слънчево време

Ако фолиото е износено, използвайте ремонтно тиксо, които са чудесно решение. Ремонтните ленти не само поправят съществуващите повреди, но и предпазват вашата фолиева саксия от по-нататъшни повреди. Това е ефективна превенция срещу по-нататъшни разкъсвания или износване.

РАЗМЕРИ на парника 2x2M:

 

Имате ли други въпроси за това как да се грижите за оранжериятa? Събрахме 10 полезни неща, които да имате предвид при поддръжката и.

 1. Структурата на оранжерията трябва да бъде равна и вертикална, а ключалките на входовете трябва да могат да се затварят свободно след опъване на фолиото. 
 2. Фолиото не трябва да се опъва плътно - има опасност от повреда/разкъсване. 
 3. Фолиото трябва да се поставя в топъл и слънчев ден. 
 4. След като разгънете фолиото, изчакайте 20 - 30 минути, за да може то да се затопли с въздух. Ако повърхността е мека, можете да започнете да опъвате фолиото. 
 5. Фолиото не трябва да се поставя на места, изложени на силни ветрове. Поставете стоката на място с бариера, която намалява поривите на вятъра. Ако бъдат отчетени силни ветрове и фолиото се намира на място, изложено на вятър, фолиото трябва да се отстрани незабавно. Поривът на силния вятър може да счупи конструкцията.
 6. Проверявайте редовно закрепването.
 7. През зимата фолиото трябва да се отстрани, за да се предотврати натрупването на сняг, който може да повреди конструкцията на политунела. 
 8. Механичните повреди на оранжерията, причинени от гръмотевични бури, градушка, снеговалежи, силен вятър или проливен дъжд, не са предмет на гаранция на продукта.
 9. Използвайте мек сапунен разтвор и мека кърпа, за да почистите облицовката (не използвайте химикали или груби кърпи, които ще надраскат облицовката).  След измиване изплакнете фолиeтo с чиста вода. 
 10. Редовно почиствайте покрива от паднали листа и сняг

Ако мечтаете за новата си градина, всичко, от което се нуждаете, е прост план, а ние от FOXIGY да ви дадем съвети как да отглеждате зеленчуци в градината си и съвети за лесни зеленчуци.

 

Параметри
Дължина 2m
Тип сграда за отглеждане на растения Оранжерия
Цвят zelená
Тегло на фолио 140 г/м2
Дебелина на тръбата на оранжерия 18 мм
Профил на тръбата на оранжерия 0,7 мм
Размер на оранжерия 2x2m
Височина 2 m
Материал на конструкцията Стомана
Площ 4m2
Ширина 2m