Оранжерия 3x6м с UV защита PREMIUM

звезвда 1 звезвда 2 звезвда 3 звезвда 4 звезвда 5 (5)<p>Брой на звездички е</p> 5 от 5
Лятна разпродажба Промоции и отстъпки -20% + Подарък

Оранжерия 3x6м с UV защита и стоманена конструкция с профил 0,7 x 24 mm, агрофолио 140г/м2. повече

Производител: FoxigyКод на продукта: B-SK-99/44 Доставка и плащане

Стандартна цена 416 лева. Спестете 20% (85 лева) 331 лева с ДДС

Налично в склада - Доставка трае от 5 до 7 работни дни
бр

Оранжерия 3x6м с UV защита и стоманена конструкция с профил 0,7 x 24 mm, агрофолио 140г/м2. повече

Производител: FoxigyКод на продукта: B-SK-99/44 Доставка и плащане

Какви са основните предимства на градинскaтa оранжерия?

 • Издръжлива поцинкована конструкция с профил 0,7 x 24 mm
 • Висококачествено фолио за оранжерия (агрофилм), изработено от PE материал 140 g/m2 (полиетилен - материал с висока устойчивост на износване и абразия) с армировка от PP мрежа (полипропилен), снабдена с UV филтър
 • Практично пространство 18 m2 благодарение на размери 3x6x2m (ШxДxВ)
 • Свиваеми 8 прозореца с предпазна мрежа и входна врата с цип.
 • Лесен монтаж за няколко десетки минути и възможност за бързо преместване на конструкцията на всяко място в градината.

Ако не знаете как да започнете да отглеждате в оранжерия, можем да ви помогнем, прочетете: пълното ръководство за отглеждане в оранжерия и как да започнете. Ако искате да засаждате, можем да осигурим семената и да ги проверите тук и да имате своя собствена реколта, без да се съобразявате с екологичните изисквания.

Защо нашaтa градинскaтa оранжерия е издръжливa и висококачественa?

Конструкция PREMIUM

Конструкцията на оранжерията е от поцинкована стомана, която има най-стабилния профил на тръбата. Дебелина 0,7 мм и диаметър 24 мм.

Армирано фолио 140г/м2 

Фолиото (или т.н агрофолио) има плътност чак 140г на метър квадратен. Материала е PE (полиетилен) с третиране срещу UV лъчиФолиото има специален прозрачен PE материал с UV филтър със зелена PP мрежа, вмъкната в структурата на фолиото. Отлична устойчивост на въздействията на околната среда /УВ лъчи, агресивни течности/. Висока устойчивост на механически въздействия. Високи якостни показатели и еластичност.

folia na foliovnik

Стабилността на градинскaтa оранжерия е от първостепенно значение

Нашeтo фолиo e удължено защитно фолио на дъното, което ще откриете при закрепването на фолиото. Доброто закрепване е от съществено значение.

foliovnik hlina

Нашият съвет: Окопайте много добре площта наоколо (около 20-40 см). Можете да закрепите кривите в ъглите по-дълбоко и да заровите в земята "излишното фолио" или така наречените "краища на фолиото". Накрая можете да използвате плочки или камъни, които да поставите по периметъра на политунела върху заровеното фолио.  Като бонус ще се сдобиете с пътека. 

Вентилация във парника

По дължината на парника има секции с два прозореца, обърнати един към друг - всяка секция има по 2 собствени прозореца, разположени на противоположни страни. Това осигурява много добра циркулация на въздуха. 

Оранжерията има до 8 дишащи и ролетни прозорци, които осигуряват добра циркулация на въздуха и създават оптимален микроклимат за отглеждане на всякакви растения. Вграденият мрежест прозорец предотвратява проникването на насекоми и птици в оранжерията.

foliovnik okno

Функционалността на фолиото (тунелно фолио) се разширява с широка врата с двоен и надежден цип.

foliovnik zips..,

Площ до 18 m2

Използвайте площта от 18 m2 за отглеждане на култури. Можете да проектирате свои собствени редове или гнезда в политунела. Използвайте 2 м ширина и 4 м дължина, със същата височина на политунела, до 2 м в централната част. Оптималната височина на полиетиленовата къщичка е 2 м, което позволява свободно движение и работа. Отглеждането на зеленчуци или билки може да бъде много по-бързо благодарение на добрите условия.

Dizajn bez názvu (7)

Знаете ли как правилно да поставите фолиото върху лехата в градината?

Фолиото се разтяга най-добре върху тавата, когато текстурата му е мека - затова го оставете да престои известно време (20-30 минути), след като го разгънете, за да се затопли и омекне. В идеалния случай фолиото трябва да се прилага при хубаво, слънчево време

Ако фолиото е износено, използвайте ремонтно тиксо, които са чудесно решение. Ремонтните ленти не само поправят съществуващите повреди, но и предпазват вашата фолиева саксия от по-нататъшни повреди. Това е ефективна превенция срещу по-нататъшни разкъсвания или износване.

РАЗМЕРИ:

Размери на прозореца: дължина и ширина 50x30cm

 

Имате ли други въпроси за това как да се грижите за къща от фолио? Събрахме 10 полезни неща, които да имате предвид при поддръжката на вашата фолиева къщичка.

 1. Структурата на кутията с фолио трябва да бъде равна и вертикална, а ключалките на входовете трябва да могат да се затварят свободно след опъване на фолиото. 
 2. Фолиото не трябва да се опъва плътно - има опасност от повреда/разкъсване. 
 3. Фолиото трябва да се поставя в топъл и слънчев ден. 
 4. След като разгънете фолиото, изчакайте 20 - 30 минути, за да може то да се затопли с въздух. Ако повърхността е мека, можете да започнете да опъвате фолиото. 
 5. Фолиото не трябва да се поставя на места, изложени на силни ветрове. Поставете стоката на място с бариера, която намалява поривите на вятъра. Ако бъдат отчетени силни ветрове и фолиото се намира на място, изложено на вятър, фолиото трябва да се отстрани незабавно. Поривът на силния вятър може да счупи конструкцията.
 6. Проверявайте редовно закрепването.
 7. През зимата фолиото трябва да се отстрани, за да се предотврати натрупването на сняг, който може да повреди конструкцията на политунела. 
 8. Механичните повреди на градинската политунела, причинени от гръмотевични бури, градушка, снеговалежи, силен вятър или проливен дъжд, не са предмет на гаранция на продукта.
 9. Използвайте мек сапунен разтвор и мека кърпа, за да почистите облицовката (не използвайте химикали или груби кърпи, които ще надраскат облицовката).  След измиване изплакнете фолиевата тава с чиста вода. 
 10. Редовно почиствайте покрива от паднали листа и сняг

Ако мечтаете за новата си градина, всичко, от което се нуждаете, е прост план, а ние от FOXIGY да ви дадем съвети как да отглеждате зеленчуци в градината си и съвети за лесни зеленчуци.

Параметри
Дължина 6m
Тип сграда за отглеждане на растения Оранжерия
Цвят zelená
Тегло на фолио 140 г/м2
Дебелина на тръбата на оранжерия 24 мм
Профил на тръбата на оранжерия 0,7 мм
Размер на оранжерия 3x6m
Височина 2 m
Материал на конструкцията Стомана
Площ 18m2
Ширина 3m