Комплект за сваляне на спирачни цилиндри 35 бр.


Комплект за сваляне на спирачни цилиндри 35 бр. повече

Производител: Foxigy Код на продукта: P-SK-1233 Доставка и плащане

117 лева с ДДС

Налично в склада - Доставка трае от 3 до 5 работни дни
бр

Комплект за сваляне на спирачни цилиндри 35 бр. повече

Производител: Foxigy Код на продукта: P-SK-1233 Доставка и плащане

Този комплект ще ви помогне да извършите сервизно обслужване на спирачките, като просто притиснете спирачните бутала.  С него се работи лесно и се пести време. Целият комплект е поставен в куфар, изработен от твърда пластмаса. Самият инструмент е изработен от висококачествена стомана с добре обработена повърхност. 

Комплектът включва 24 x удължители за натиск, 4 x ограничители и 2 x болтa за натискане, 2 бр. гаечни ключове, 2 бр. удължители, 1 бр. смазочна чашка, инструкции (отбелязани са размерите и типът на автомобила, за който са предназначени).

Цвят на комплекта: червен/син 

Предупреждение: Моля, имайте предвид, че стоките се проверяват старателно преди да бъдат изпратени. В присъствието на куриера прегледайте визуално опаковката на пратката. Ако след отваряне на пратката установите, че стоките са повредени, моля, свържете се незабавно с куриера, който ви е доставил пратката. Запишете повредата при куриера. С този документ се рекламира доставката на стоките от превозвача. Изпълнете тази процедура, дори ако пратката не е показала външни признаци на повреда. Онлайн магазинът не носи отговорност за щети, причинени по време на транспортиране.