Комплект за сваляне на спирачни цилиндри 21 бр.


Комплект за сваляне на спирачни цилиндри 21 части. повече

Производител: Foxigy Код на продукта: P-SK-364 Доставка и плащане

Стандартна цена 80 лева. Спестете 30% (24 лева) 56 лева с ДДС

Налично в склада - Доставка трае от 3 до 5 работни дни
бр

Комплект за сваляне на спирачни цилиндри 21 части. повече

Производител: Foxigy Код на продукта: P-SK-364 Доставка и плащане

Този комплект ще ви помогне да извършите сервизно обслужване на спирачките, като просто притиснете спирачните бутала.  С него се работи лесно и се пести време. Целият комплект е поставен в куфар, изработен от твърда пластмаса. Самият инструмент е изработен от висококачествена стомана с добре обработена повърхност. 

Комплектът включва 17 x удължители за натиск, 2 x ограничители и 2 x болтове за натискане, инструкции (отбелязани са размерите и типът на автомобила, за който са предназначени).

Размери на удължителите:

                                         Комплект за сваляне на спирачни цилиндри 21 части.

Комплект за сваляне на спирачни бутала 21 бр_инструкция

Предупреждение: Моля, имайте предвид, че стоките се проверяват старателно преди да бъдат изпратени. В присъствието на куриера прегледайте визуално опаковката на пратката. Ако след отваряне на пратката установите, че стоките са повредени, моля, свържете се незабавно с куриера, който ви е доставил пратката. Запишете повредата при куриера. С този документ се рекламира доставката на стоките от превозвача. Изпълнете тази процедура, дори ако пратката не е показала външни признаци на повреда. Онлайн магазинът не носи отговорност за щети, причинени по време на транспортиране.