Градинска оранжерия 2,5x4м с UV филтър STANDARD

звезвда 1 звезвда 2 звезвда 3 звезвда 4 звезвда 5 (1)<p>Брой на звездички е</p> 5 от 5

Градинска оранжерия 2,5х4 м с UV филтър и стоманена конструкция, профил 0,7 х 18 мм, агрофилм 135 г/м2. повече

Производител: FoxigyКод на продукта: B-SK-5312 Доставка и плащане

Стандартна цена 266 лева. Спестете 26% (70 лева) 196 лева с ДДС

Налично в склада - Доставка трае от 5 до 7 работни дни
бр

Градинска оранжерия 2,5х4 м с UV филтър и стоманена конструкция, профил 0,7 х 18 мм, агрофилм 135 г/м2. повече

Производител: FoxigyКод на продукта: B-SK-5312 Доставка и плащане

Какви са основните предимства на градинския политунел?

 • Издръжлива поцинкована конструкция с профил 0,7 x 18 мм
 • Висококачествено фолио за парници (агрофилм), изработено от PE материал 135 g/m2 (полиетилен - материал с висока устойчивост на износване и абразия) с армировка от PP мрежа (полипропилен), снабдена с UV филтър
 • Практическо пространство от 10 м2 благодарение на размерите 2,5х4х2 м (ШхДхВ)
 • Сгъваеми 8 прозореца със защитна мрежа и входна врата с цип.
 • Лесен монтаж за няколко десетки минути и възможност за бързо преместване на конструкцията на всяко място в градината.

Ако не знаете как да започнете да отглеждате в оранжерия, можем да ви помогнем, прочетете: пълното ръководство за отглеждане в оранжерия и как да започнете. Ако искате да засаждате, можем да осигурим семената и да ги проверите тук и да имате своя собствена реколта, без да се съобразявате с екологичните изисквания.

Как да изградим градинска оранжерия? Гледайте приложеното видео.

Защо нашият градински политунел е издръжлив и висококачествен?

Конструкция STANDARD

Конструкцията на оранжерията от фолио е от поцинкована стомана, която има стабилен профил на тръбата. Дебелина 0,7 mm и диаметър 18 mm.

Ламинирано фолио 135g/m2

Фолиото за кутията от фолио или така нареченото агрофолио предлага плътност до 135 г на квадратен метър. Материалът е PE (полиетилен) с UV обработка, която ще предпази вашите култури.  Фолиото има специален прозрачен PE материал с UV филтър със зелена PP мрежа, вградена в структурата на фолиото. Това увеличава якостта на опън на фолиото и създава много добри условия за развитие на растенията. Благодарение на подсиленото полиетиленово фолио на растението с фолио не е необходимо да се притеснявате за UV лъчите или леките течения.folia na foliovnik

Стабилността на къщата от фолио е от първостепенно значение

Нашето фолио предлага удължено защитно фолио на дъното, което ще се радвате да откриете при закрепването на тавата за фолио. Доброто закрепване е от съществено значение.

Нашият съвет: Разкопайте добре площта около фолиевото легло (около 20-40 см). Можете да закрепите в ъглите по-дълбоко и да заровите в земята "излишното фолио" или така наречените "краища на фолиото". Накрая можете да използвате плочки или камъни, които да поставите по периметъра на политунела върху заровеното фолио.  Като бонус ще получите пътека.

Вентилация във оранжерията

По дължината на парника има секции с два прозореца, обърнати един към друг - всяка секция има по 2 собствени прозореца, разположени на противоположни страни. Това осигурява много добра циркулация на въздуха. 

Политунелът има дишащи и ролетни прозорци, които осигуряват добра циркулация на въздуха и създават оптимален микроклимат за отглеждане на всякакви растения. Вграденият мрежест прозорец предотвратява проникването на насекоми и птици в оранжерията.

Функционалността на тунела (тунелно фолио) се разширява с широка врата с двоен и надежден цип.

Площ до 10 m2

Използвайте площ от 10 m2 за отглеждане на култури. Можете да проектирате свои собствени редове или гнезда в политунела. Използвайте 2,5 м ширина и 4 м дължина, със същата височина на политунела, до 2 м в централната част. Оптималната височина на оранжерията е 2 м, което позволява свободно движение и работа. Отглеждането на зеленчуци или билки може да бъде много по-бързо благодарение на добрите условия.

Знаете ли как правилно да поставите фолиото върху лехата с фолио в градината?

Фолиото се разтяга най-добре върху тавата, когато текстурата му е мека - затова го оставете да престои известно време (20-30 минути), след като го разгънете, за да се затопли и омекне. В идеалния случай фолиото трябва да се прилага при хубаво, слънчево време.

Ако фолиото е износено, използвайте ремонтно тиксо, които са чудесно решение. Ремонтните ленти не само поправят съществуващите повреди, но и предпазват вашата фолиева саксия от по-нататъшни повреди. Това е ефективна превенция срещу по-нататъшни разкъсвания или износване.

РАЗМЕРИ на кутията от фолио 2,5x4M:

2,5x4-01

Имате ли други въпроси за това как да се грижите за къща от фолио? Събрахме 10 полезни неща, които да имате предвид при поддръжката на вашата фолиева къщичка.

 1. Структурата на кутията с фолио трябва да бъде равна и вертикална, а ключалките на входовете трябва да могат да се затварят свободно след опъване на фолиото. 
 2. Фолиото не трябва да се опъва плътно - има опасност от повреда/разкъсване. 
 3. Фолиото трябва да се поставя в топъл и слънчев ден. 
 4. След като разгънете фолиото, изчакайте 20 - 30 минути, за да може то да се затопли с въздух. Ако повърхността е мека, можете да започнете да опъвате фолиото. 
 5. Фолиото не трябва да се поставя на места, изложени на силни ветрове. Поставете стоката на място с бариера, която намалява поривите на вятъра. Ако бъдат отчетени силни ветрове и фолиото се намира на място, изложено на вятър, фолиото трябва да се отстрани незабавно. Поривът на силния вятър може да счупи конструкцията.
 6. Проверявайте редовно закрепването.
 7. През зимата фолиото трябва да се отстрани, за да се предотврати натрупването на сняг, който може да повреди конструкцията на политунела. 
 8. Механичните повреди на градинската политунела, причинени от гръмотевични бури, градушка, снеговалежи, силен вятър или проливен дъжд, не са предмет на гаранция на продукта.
 9. Използвайте мек сапунен разтвор и мека кърпа, за да почистите облицовката (не използвайте химикали или груби кърпи, които ще надраскат облицовката).  След измиване изплакнете фолиевата тава с чиста вода. 
 10. Редовно почиствайте покрива от паднали листа и сняг


Ако мечтаете за новата си градина, всичко, от което се нуждаете, е прост план, а ние от Foxigy можем да ви дадем съвети как да отглеждате зеленчуци в градината си и съвети за лесни зеленчуци.

 

Параметри
Дължина 4m
Тип сграда за отглеждане на растения Оранжерия
Цвят zelená
Тегло на фолио 135 g/m2
Дебелина на тръбата на оранжерия 18 мм
Профил на тръбата на оранжерия 0,7 мм
Размер на оранжерия 2,5x4m
Височина 2 m
Материал на конструкцията Стомана
Площ 10m2
Ширина 2,5m