Фолио за оранжерия 2x2м с UV филтър


Резервно фолио за оранжерия - агро фолио 135g/m2 с размер 2x2m, многослоен с подсилена структура и UV филтър. повече

Производител: FoxigyКод на продукта: B-SK-8982 Доставка и плащане

78 лева с ДДС

Налично в склада - Доставка трае от 5 до 7 работни дни
бр

Резервно фолио за оранжерия - агро фолио 135g/m2 с размер 2x2m, многослоен с подсилена структура и UV филтър. повече

Производител: FoxigyКод на продукта: B-SK-8982 Доставка и плащане

Какви са основните предимства на агрофилм 135g/m2

 • Jednoduchá montáž do pár desiatok minút
 • Висококачествено фолио за оранжерия (агрофилм), изработено от PE материал 135 g/m2 (полиетилен - материал с висока устойчивост на износване и абразия) с армировка от PP мрежа (полипропилен), снабдена с UV филтър
 • Практично пространство 4 m2 благодарение на размери 2x2x2m (ШxДxВ)
 • Сгъваеми прозорци със защитна мрежа и входна врата с цип.
 • Лесен монтаж за няколко десетки минути

 

Моля, обърнете внимание: този продукт не включва конструкцията на парника, а само самото фолио.

Армирано фолио 135г/м2

Фолиото (или т.н агрофолио) има плътност чак 135г на метър квадратен. Материала е PE (полиетилен) с третиране срещу UV лъчи. Фолиото има специален прозрачен PE материал с UV филтър със зелена PP мрежа, вмъкната в структурата на фолиото. Отлична устойчивост на въздействията на околната среда /УВ лъчи, агресивни течности/. Висока устойчивост на механически въздействия. Високи якостни показатели и еластичност.

folia na foliovnik

Стабилността на градинскaтa оранжерия е от първостепенно значение

Нашeтo фолиo e удължено защитно фолио на дъното, което ще откриете при закрепването на фолиото. Доброто закрепване е от съществено значение.

Нашият съвет: Окопайте много добре площта наоколо (около 20-40 см). Можете да закрепите кривите в ъглите по-дълбоко и да заровите в земята "излишното фолио" или така наречените "краища на фолиото". Накрая можете да използвате плочки или камъни, които да поставите по периметъра на политунела върху заровеното фолио.  Като бонус ще се сдобиете с пътека. 

Вентилация на парника

По дължината на парника има секции с два прозореца, обърнати един към друг - всяка секция има по 2 собствени прозореца, разположени на противоположни страни. Това осигурява много добра циркулация на въздуха. 

Оранжерията има до 14 дишащи и ролетни прозорци, които осигуряват добра циркулация на въздуха и създават оптимален микроклимат за отглеждане на всякакви растения. Вграденият мрежест прозорец предотвратява проникването на насекоми и птици в оранжерията

Функционалността на фолиото (тунелно фолио) се разширява с широка врата с двоен и надежден цип.

Знаете ли как правилно да поставите фолиото върху градинскaтa оранжерия ?

Фолиото се разтяга най-добре, когато текстурата му е мека - затова го оставете да престои известно време (20-30 минути), след като го разгънете, за да се затопли и омекне. В идеалния случай фолиото трябва да се прилага при хубаво, слънчево време.

В случай на износване на фолиото използвайте ремонтното тиксо, които са чудесно решение. Ремонтното тиксо не само поправят съществуващите повреди, но и предпазват вашата фолиева саксия от по-нататъшни повреди. Това е ефективна превенция срещу по-нататъшно разкъсване или износване.

Имате ли други въпроси за това как да се грижите за оранжериятa? Събрахме 10 полезни неща, които да имате предвид при поддръжката и.

 1. Структурата на оранжерията трябва да бъде равна и вертикална, а ключалките на входовете трябва да могат да се затварят свободно след опъване на фолиото. 
 2. Фолиото не трябва да се опъва плътно - има опасност от повреда/разкъсване. 
 3. Фолиото трябва да се поставя в топъл и слънчев ден. 
 4. След като разгънете фолиото, изчакайте 20 - 30 минути, за да може то да се затопли с въздух. Ако повърхността е мека, можете да започнете да опъвате фолиото. 
 5. Фолиото не трябва да се поставя на места, изложени на силни ветрове. Поставете стоката на място с бариера, която намалява поривите на вятъра. Ако бъдат отчетени силни ветрове и фолиото се намира на място, изложено на вятър, фолиото трябва да се отстрани незабавно. Поривът на силния вятър може да счупи конструкцията.
 6. Проверявайте редовно закрепването.
 7. През зимата фолиото трябва да се отстрани, за да се предотврати натрупването на сняг, който може да повреди конструкцията на политунела. 
 8. Механичните повреди на оранжерията, причинени от гръмотевични бури, градушка, снеговалежи, силен вятър или проливен дъжд, не са предмет на гаранция на продукта.
 9. Използвайте мек сапунен разтвор и мека кърпа, за да почистите облицовката (не използвайте химикали или груби кърпи, които ще надраскат облицовката).  След измиване изплакнете фолиeтo с чиста вода. 
 10. Редовно почиствайте покрива от паднали листа и сняг


Ако мечтаете за новата си градина, всичко, от което се нуждаете, е прост план, а ние от FOXIGY да ви дадем съвети как да отглеждате зеленчуци в градината си и съвети за лесни зеленчуци.Ако искате да засаждате, можем да осигурим семената и да ги проверите тук и да имате своя собствена реколта, без да се съобразявате с екологичните изисквания.

Параметри
Тип сграда за отглеждане на растения Резервно фолио
Цвят на резервно фолио зелено
Тегло на фолио 135 g/m2
Размери на резервно фолио 2x2m