Автодиагностика Launch CRP 909X


Автодиагностика Launch OBD2 CRP 909X за четене на кодове с 16 пълни OBDII функции. повече

Производител: Launch Код на продукта: P-SK-9186 Доставка и плащане

Стандартна цена 1 175 лева. Спестете 16% (188 лева) 987 лева с ДДС

Налично в склада - Доставка трае от 3 до 5 работни дни
бр

Автодиагностика Launch OBD2 CRP 909X за четене на кодове с 16 пълни OBDII функции. повече

Производител: Launch Код на продукта: P-SK-9186 Доставка и плащане

Launch CRP909X е най-модерната автомобилна диагностика. Тя извършва пълна диагностика на системата и поддържа 16 сервизни функции за нулиране. Сензорният LCD екран с операционна система Android 7.1, 2GB RAM и 16GB вътрешна памет гарантират безпроблемна работа. Благодарение на висококачествената батерия с голям капацитет устройството може да издържи 10 часа непрекъсната работа. Лесно се актуализира с едно кликване чрез Wi-Fi. Разбира се, има и допълнителни функции, като споделяне на данни или принтиране на данни. Плюс 2 години безплатни онлайн актуализации на системата. 

Сканиране/ресет на функции като ABS, SRS, двигател, скоростна кутия, горивна система, светлинна система и др. Извличане на пълна информация от блока за управление. Наблюдение на акумулатора на автомобила в реално време. С едно докосване устройството автоматично идентифицира марката, модела и годината на автомобила. Не се изисква ръчно въвеждане на информацията. 

Повече от 5000 модела автомобили са съвместими с тази диагностика.

Автодиагностика Launch CRP 909X

LAUNCH CRP 909X ИМА ВСИЧКИ ФУНКЦИИ НА OBD2, ОТ КОИТО СЕ НУЖДАЕТЕ

Скенерът OBD2 Launch CRP909X позволява на потребителите да преглеждат диагностичния отчет по всяко време и бързо да продължат от последната диагноза.

История на диагностиката

Този скенер за диагностика на автомобили записва всички детайли на диагностичната сесия, като осигурява бърз достъп до тестваните превозни средства и позволява на потребителите да избират да преглеждат доклада от теста или да продължат от последната операция, без да се налага да започват отначало.

Диагностичен доклад

След като процесът на диагностика завърши успешно, автоматично се генерира диагностичен отчет, който се изпраща до вашата имейл кутия (ако тя е свързана). Можете да го изтеглите и след това да го принтирате, за да го споделите с други хора. Указание: При първото използване на скенера трябва да зададете имейл адрес по подразбиране, за да получавате автоматично диагностични съобщения.

Графично представяне на поток от данни на живо / Live Data Stream Graphing

Осигурява много подробни данни за потока от данни, които могат да включват промяна на сензора за положението на педала на газта1, действителната скорост на изходния вал, двигателя на задвижващия механизъм на съединителя A, акумулатора на автомобила и др. Графичните данни ви позволяват да анализирате промените в данните на всеки модул по-ясно и лесно и да виждате по-лесно проблемите в него.

Запис / Live Data Stream Record

Записването на поток от данни на живо ви позволява да записвате поток от данни на живо и да преглеждате данните от определена точка по целенасочен начин. За по-ясен преглед на данните.

Възпроизвеждане на поток от данни на живо / Live Data Stream Playback

Ако искате да запишете данни след определен период от време, ако искате да прегледате и анализирате току-що записаните данни, трябва да използвате функцията за възпроизвеждане на потока от данни, за да си помогнете. Можете да преглеждате данните по всяко време. След това можете да изберете "Комбиниране", "Отчет" и "Запис".

Live Data Stream Sharing

Позволява ви да споделяте всяко състояние на данните и съдържание, което искате да видите по всяко време и навсякъде. Можете да го изпратите на свой приятел или механик, за да ви помогне да решите сложни проблеми.

ЗА КОИ АВТОМОБИЛИ Е ПОДХОДЯЩА ДИАГНОСТИКАТА LAUNCH OBD2?

Марки на ЕС:
Alfa Romeo, Audi, BMW, Citroen, Dacia, Fiat, Ford, Jaguár, Lancia, Land Rover, Mercedes, Maybach, Mini, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Rolls Royce, Saab, Seat, Skoda, Smart, MB Sprinter, Vaxhaul, Volvo, VW

Марки на САЩ:
Buick, Cadillac, Chevrolet, Jeep, Lincoln, Dodge, Chrysler, Ford, GM

Азиатски марки:
Acura, Daewoo, Daihatsu, Honda, Hyundai, Infinity, Isuzu, Kia, Lexus, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Scion, Subaru, Suzuki, Toyota

 

НАЙ-ЧЕСТО ИЗПОЛЗВАНИТЕ ФУНКЦИИ НА OBD2 ЗА ДИАГНОСТИКА НА АВТОМОБИЛИ

Зануляване на маслото / Oil Reset: След смяна на моторното масло затворете индикатора за масло и нулирайте сервизния пробег и сервизния интервал.

ABS Bleeding: Автоматичното обезвъздушаване се използва при автомобили, оборудвани със спирачна помпа.

Кодиране на инжектори/Injector Coding: При инсталиране на нови инжектори или след завършване на замяна, въведете нови номера на инжекторите, за да замените предишните.

SAS Reset: Извършете калибриране на сензора за ъгъл на кормилното управление и изчистете паметта за неизправности.

Регенериране на DPF / DPF Regeneration: Специално работи за системата на филтъра за твърди частици с регенериране на DPF, обучение за подмяна на компонента на DPF и обучение на DPF след подмяна на блока за управление на двигателя.

Gearbox Reset

Обучение на скоростната кутия/Gear Learning: Извършете обучение на скоростната кутия на автомобила при смяна на ECU на двигателя, сензора за положението на коляновия вал или маховика на коляновия вал.

BMS Reset Извършете зануляване на акумулатора на превозното средство, за да изтриете информацията за неизправността и да зададете отново акумулатора.

I/M Готовност / IMMO Bilizer: Прегледайте състоянието на готовност за I/M и проверете съответствието на автомобила с изискванията за емисии. 

Услуга IMMO / IMMO Service: Отчитане на PIN кода от системата за сигурност immo на автомобила, който се използва главно за деактивиране на изгубени ключове на автомобила и програмиране на нов заместващ ключодържател.

TPMS Reset: Предоставя възможност за зануляване на сензорите TPMS при показване на ID на сензорите от ECU на автомобила, въвеждане на ID на сензорите TPMS за замяна и тестване на сензорите.

EPB Reset: Нулиране на новата електронна паркинг спирачка за безопасно спиране на колелата.

Suspension Calibration/Калибриране на окачването: регулира височината на каросерията.

Инициализация на люкове и падащи покриви/ Sunroof Reset + Регулиране на трансмисията + Възстановяване на фаровете AFS

ASF Reset

Адаптиране на дроселни клапи/ Throttle Reset: Инициирайте контрол на дроселните клапи, за да контролирате прецизно работата на газта (или двигателя на свободен ход).

Автоматично разпознаване на VIN: Автоматично извличане на VIN кода и идентифициране на информацията за превозното средство при правилно свързване към конектора за връзка с данни на превозното средство. След успешна връзка за предаване на данни CRP909x може автоматично да извлече идентификационния номер на превозното средство (VIN) на идентифицирания в момента автомобил. Не е необходимо да извличате VIN от горния ляв ъгъл на таблото на автомобила или от вратата на водача и да въвеждате ръчно 17-цифрения код.

Други характеристики на автодиагностиката на CRP 909x

Пълно извличане на информация за VIN, CIN и CVN на автомобила

Контрол на баланса на мощността на двигателя

Диагностика на високоволтови батерии

Ламбда сонда тест

Изключване на MIL

Принтиране на данни чрез компютър

WIFI

Автодиагностика Launch CRP 909X

КАКВИ ЕЗИЦИ ПОДДЪРЖА ЧЕТЕЦА НА КОДОВЕ CRP 909X? 

Английски, френски, немски, испански, португалски, руски, японски, италиански

Автодиагностиката на CRP 909x не включва BG език

КАК СТАВА АКТУАЛИЗАЦИЯТА ?

Този Launch Scanner предлага 2 години безплатна онлайн актуализация чрез WIFI, за да можете да се възползвате от повече функции. С натискане на бутона "Upgrade" можете да активирате синхронизирането на Launch CRP909X с най-новата версия, за да получите по-широко покритие на наличните автомобили, да добавите повече езици и да подобрите ефективността.

КАКВИ СА ДРУГИТЕ ПРЕДИМСТВА НА ДИАГНОСТИКАТА LAUNCH CRP 909X?

Операционна система
Android 7.1 

Дисплей
7-инчов LCD тъч скрийн

RAM
2GB

ROM
16GB

Възможност за разширяване до 64GB

6000 mAh батерия за 10 часа работа 

Работно напрежение
9~18V

Температура на съхранение
-20 °С ~ 70 °С (-4 °F ~ 158 °F)

Работна температура
0°C ~ 50°C (32°F ~ 122°F)

Размери
246*139,5*34 мм (9,64*4,86*1,45 инча)

Размер на опаковката
296*230*76 мм (11,65*9,05*2,99 инча)

Дължина
1200 мм (47,24 инча)

Тегло
<600 g (21,16 oz)

 

 Не сте сигурни коя диагностика е подходяща за вас? Отговорихме на най-често задаваните от нашите клиенти въпроси, за да ви помогнем да изберете.

Сертификат за оторизиран дилър

Актуализиране на автодиагностики безплатно 2 години
Пълна системна диагностика да
Функции на автодиагностика Wifi, Принт на данни
Език на автодиагностика Английски, Руски, Немски