Акустичен панел - клин 50x50x5cm


Панел от акустична пяна във формата на клин с размери 50x50x5cm. повече

Производител: ProfiGarážКод на продукта: P-SK-18466 Доставка и плащане

9 лева с ДДС

Налично в склада - Доставка трае от 5 до 7 работни дни
бр

Панел от акустична пяна във формата на клин с размери 50x50x5cm. повече

Производител: ProfiGarážКод на продукта: P-SK-18466 Доставка и плащане

Акустичният панел е проектиран така, че да смекчава нежеланите звукови отражения в помещението. Той подобрява яснотата и разбираемостта на звуците, което го прави идеален за музикални студиа, звукозаписни зали или домашни кина. Подходящ е и за подобряване на акустичното пространство в жилищни или офис помещения и други подобни. Служи и като дизайнерски елемент за дневни и холни стаи или гаражи.

Монтажът на акустичния панел е много лесен. Просто нанесете контактно лепило на гърба на панела и след това го притиснете към стената. 

Акустичната изолация с отворени клетки осигурява поглъщане на реверберацията, особено в средните и високите честотни диапазони. Подходящ за говоримо слово, вокали, дишане, китари, чинели и малки ударни инструменти.

В производството е използвана висококачествена негорима полиуретанова пяна, с лесен монтаж, в сив цвят и пирамидална форма. Полиуретанът е материал, който ефективно поглъща звуковите вълни и осигурява комфорт при слушане. Той няма неприятна миризма, не праши и не се троши. Материалът е тестван, безопасен за здравето и подходящ за използване в закрити помещения.

Характеристики:

  • Елиминиране на звуковите отражения
  • Лесен монтаж
  • Хигиеничен сертификат
  • Забавяне на горенето
  • Пирамидална форма
    Цена за 1 бр.
Параметри
Изолационен материал Пяна;Полиуретан
Вид изолация Акустична
Тип акустичен панел Клин