Абсорбатор на влага за автомобил


Абсорбатор на влага за автомобил повече

Производител: ProfiGaráž Код на продукта: P-SK-6444 Доставка и плащане

Стандартна цена 16 лева. Спестете 25% (4 лева) 12 лева с ДДС

Очакваме на склад - приемаме предварителни поръчки - Стоката е в този момент на път към нас. Преди изпращането на стоката към Вас, ще Ви информираме предварително.
бр

Абсорбатор на влага за автомобил повече

Производител: ProfiGaráž Код на продукта: P-SK-6444 Доставка и плащане

Абсорбатор на влага за многократна употреба

Абсорбира влажния въздух в автомобила, премахва неприятните миризми, намалява замъгляването на прозорците.
Влагоуловителят може да се използва многократно. Специалните топчета във вътрешността абсорбират влагата и я съхраняват безопасно във вътрешността. Служи добре и в апартамент, къща, гараж или склад.

Изсушителят с касета със силикагел е чудесен и за кемпер, лодка, килер, шкаф и навсякъде, където влажният въздух е проблем.

В средата на изсушителя има цветен индикатор за влажност. Ако индикаторът е оранжев, той е сух и подходящ за употреба. Когато цветът се промени на син, той е пълен с влага и трябва да се изсуши.

Например, можете да го изсушите в микровълнова(6 минути при 600 W), което ще изпари натрупаната в него влага. След изсушаването цветът на индикатора отново става оранжев, което означава, че е готов за употреба.

Влагоабсорбаторът наподобява малка мека възглавничка. Друго предимство е неговият малък размер, благодарение на който се вписва идеално във всеки интериор. Той няма да заема много място в автомобила или в отделението за ръкавици. Не оставя мокри следи по седалката или пода. Тя е безопасна, така че можем да я използваме в компанията на деца и животни.

 

В зависимост от начина на използване, животът на изсушителя е приблизително 3 години!

Характеристики:

  • сив цвят;
  • материал: пластмаса;
  • пълнеж: силикагел;
  • размери (дължина / ширина / височина): 4 / 20 / 15 см;
  • тегло: 0,55 кгПродуктът е екологично чист и безвреден за хора и животни.