Коледна елха смърч 250cm

Черен Петък Промоции и отстъпки -47%

Изкуствената коледна елха - смърч 250 см ще внесе в дома или офиса ви коледно настроение, докосване до лукса и ще зарадва всички, които нямат търпение за най-красивите празници през годината. повече

Производител: Foxigy Код на продукта: B-SK-20398 Доставка и плащане

Стандартна цена 312 лева. Спестете 47% (148 лева) 164 лева с ДДС

Налично в склада - Доставка трае от 5 до 7 работни дни
бр

Изкуствената коледна елха - смърч 250 см ще внесе в дома или офиса ви коледно настроение, докосване до лукса и ще зарадва всички, които нямат търпение за най-красивите празници през годината. повече

Производител: Foxigy Код на продукта: B-SK-20398 Доставка и плащане

Изкуствената коледна елха - смърч 250 см ще внесе в дома или офиса ви коледно настроение, докосване до лукса и ще зарадва всички, които нямат търпение за най-красивите празници през годината. Идеална за големи и просторни помещения.

Най-гъстите коледни елхи

Коледната елха не е просто парче дърво и клонки. Тя създава място, където семейството се събира заедно, в топлината на дома. Без най-красивото коледно дърво Коледа вероятно дори нямаше да е Коледа. Нашите най-красиви коледни елхи са отражение на природата, които ще потопят дома ви в духа на Коледа и са идеални за големи, просторни помещения.

Подробности за коледна елха Смърч

  • Коледа наближава, а няма и следа от сняг? Изкуствената коледна елха Смърч ще очарова всички с естествения си и семпъл вид. Нищо не внася коледната атмосфера в дома повече от луксозна коледна елха. Естествените иглички ще допринесат за коледната атмосфера, но това не може да стане без украсеното дръвче и мириса на джинджифил.
  • С коледната елха от смърч ще имате усещането за Коледа, което обичате. Всички изкуствени коледни елхи, доставени от нас, са реалистични, тъй като са изработени от висококачествени материали по най-новите технологии за производство.
  • Изкуствената коледна елха смърч е реалистична, защото цветът ѝ е реалистичен, а гъвкавите клони могат да се оформят лесно и по ваш вкус. Клоните са стабилни и здрави, така че няма да увиснат под тежестта на коледната украса. Реалистичните иглички на елхата са изработени от PVC материал, което ги прави меки, дълги и приятни на допир. Тази серия се характеризира със своята естественост, простота и автентичност.

Външният вид на нашите изкуствени дървета е много подобен на живите дървета, което засилва магическата им атмосфера.

Съдържание на пакета на дървото:

  • Коледна елха Елха 250 см
  • опаковано в здрава картонена кутия

Спецификация:

  • Височина на дървото: 250 см (височината на дървото включва стойката)
  • Материал: PVC (поливинилхлорид)

Подреждането на дърво никога не е било толкова лесно

  1. Разгънете стабилната стойка, която сглобявате, като вкарвате краката в държача с първата част на дървото.
  2. Регулирайте клоните и клонките на първата част на дървото до желаната форма бързо и лесно благодарение на моделиращите клони на дървото.
  3. Прикрепете другите части на дървото и продължете с регулирането на клоните и клонките.

Dizajn bez názvu (9)Нашият съвет: започнете да разгъвате клоните отдолу (отдолу нагоре).

Коледните елхи се доставят в разглобен вид.

Имате ли нужда от помощ при избора на коледна елха? Имате още въпроси?

Свържете се с нас. Ще се радваме да ви посъветваме.

Най-готината Коледа с Bestent? Най-плътните коледни елхи можете да закупите само от нас. Вижте реални снимки и изберете най-красивата коледна елха от всички за вашия дом.

 

Параметри
Вид коледна елха Смърч
Цвят на коледна елха Зелена
Материал на дървета PVC
Декоративна юта за коледна елха Не
Дизайн на иглички Класически иглички
Елха на ствол Не
Тип иглички 2D
Височина на дървото 250 см