Оранжерията от поликарбонат е висококачествена оранжерия, изработена от поликарбонатни панели с масивна алуминиева рамка. Поликарбонатът е по-издръжлив и по-здрав от стъклото и прегрява по-бързо, което също има положителен ефект върху растежа на култивите. Нашите оранжерии ви гарантират, че можете успешно да отглеждате различни култури и растения. Предлагаме различни варианти на оранжерии, за да отговорим на различните нужди и предпочитания на нашите клиенти. С нашите оранжерии от поликарбонат можете да постигнете отлични резултати при отглеждането на различни култиви през цялата година. Инвестирайте в качествена оранжерия от нас и изпитайте успех в градинарския си бизнес!

Предимства на нашите оранжерии от поликарбонат:

  • Отлична топлоизолация: поликарбонатният материал осигурява отлична топлоизолация, което позволява на растенията да поддържат оптимална температура. Растенията ви ще бъдат защитени от екстремни горещини и студ.
  • Оптимална климатизация: Нашите оранжерии са проектирани с акцент върху оптималната климатизация, което позволява ефективен контрол на температурата и влажността. Това създава идеални условия за растеж на растенията през всички сезони.
  • Защита от UV лъчи: Специалната обработка на поликарбоната осигурява филтриране на UV лъчите, като по този начин предпазва растенията от вредното въздействие на слънчевата светлина и подпомага здравословния им растеж.
  • Дълготрайност и устойчивост: Поликарбонатът е изключително устойчив на атмосферни условия, удари и химикали. Вашата оранжерия ще издържи дълго време и ще осигури надеждна защита на растенията.
  • Качествени материали: Всички наши оранжерии са изработени от висококачествени материали, които гарантират дълготрайност и устойчивост на атмосферни условия. Можете да разчитате на дългия им експлоатационен живот.
  • Отлична защита на растенията: Оранжериите осигуряват отлична защита на растенията срещу неблагоприятни външни влияния, като например силни промени на времето, вредители и болести. Вашите растения ще бъдат в безопасност и ще бъдат здрави.
  • Възможности за избор на различни размери: нашата гама от оранжерии включва различни размери, за да отговори на вашите специфични нужди. От по-малки оранжерии за дома до по-големи за търговска употреба.
  • Лесно сглобяване: системата за сглобяване на нашите оранжерии е проектирана с оглед на простотата и бързината. Монтажът е лесен за употреба и не изисква специални инструменти.
Бързо инфо Промоции и отстъпки -4% + Подарък
Поликарбонатна оранжерия 2,5x1,9x1,95mПоликарбонатна оранжерия 2,5x1,9x1,95m

Поликарбонатна оранжерия 2,5x1,9x1,95m

Налично в склада
946 лева 989 лева
788,33 лева без ДДС
Искате да се насладите на богата реколта? Професионалната градинска оранжерия от поликарбонат с размери 2,5x1,9x1,95 м е мястото, където…

Отглеждане за начинаещи в оранжерия

Отглеждане за начинаещи в оранжерия

Пълно ръководство за отглеждане в оранжерия - Как да започнете да отглеждате зеленчуци?

Вече сте избрали своята оранжерия или парник? Ако все още не, в линкове по-надолу може да намерите доста полезни съвети за избор на правилна оранжерия за Вас.