Опорите за катерещи се растения помагат при отглеждането на полезни и декоративни растения, като боб, грах, краставици, домати и др. Опори за катерливи растения: опорна мрежа за растения и стълбовете за растения подпомагат растенията в тяхното развитие и им помагат да растат на височина.

Ползи:

  • Едно от основните предимства на опорите за катерещи се растения е способността им да подпомагат растежа и развитието на растенията. Тези опори осигуряват стабилност и позволяват на растенията да растат изправени, което увеличава достъпа им до слънчева светлина и въздух. По този начин те помагат на растенията да растат и да се развиват ефективно, което води до по-добър цъфтеж и плодородие.
  • Освен че подпорите за увивни растения подпомагат растежа, те допринасят и за естетиката на градината.
  • Друго предимство на опорите за катерещи растения е тяхната многофункционалност. Освен за поддържане на катерещи растения, те могат да се използват и за очертаване на пространството в градината, за създаване на живи стени или за прикриване на неприятни гледки. Следователно те са много универсален аксесоар, който можете да използвате според нуждите и предпочитанията си.

Защо да изберете нашите опори за катерещи се растения?

  • Голям избор: предлагаме голям избор от опори, изработени от различни материали (дърво, метал, пластмаса, мрежа). По този начин можете лесно да изберете опора, която да се вписва идеално в стила на вашата градина.
  • Здравина и стабилност: нашите подпори са изработени от висококачествени материали и са устойчиви на атмосферни влияния. Това гарантира безопасен растеж и цъфтеж на вашите катерливи растения.
  • Не само функция: освен практическа употреба нашите подпори изпълняват и естетическа функция. Те придават на градината ви оригинален вид и създават приятни кътчета за отдих.
Бързо инфо
Подвързваща лента 5 мм 50 мПодвързваща лента 5 мм 50 м

Подвързваща лента 5 мм 50 м

Налично в склада
14 лева
11,67 лева без ДДС
50-метровият канап за връзване е важен помощник за всеки градинар, който се грижи за своите растения. Този канап е идеален за връзване на…
Бързо инфо
Градинска лента 3см 50м

Градинска лента 3см 50м

Налично в склада
12 лева
10 лева без ДДС
Градинската лента е важен помощник за всеки градинар, който се грижи за своите растения. Тази лента е идеална за връзване на растения,…
Бързо инфо
Щипки за растения 10 брЩипки за растения 10 бр

Щипки за растения 10 бр

Налично в склада
6 лева
5 лева без ДДС
Висококачествени издръжливи пластмасови скоби (щипки) 10 бр за закрепване и правилен растеж на растенията, те са незаменими във всяка…
Бързо инфо
Скоби за растения 8бр.Скоби за растения 8бр.

Скоби за растения 8бр.

Налично в склада
5 лева
4,17 лева без ДДС
Висококачествените, издръжливи пластмасови скоби (скоби) за фиксиране и правилен растеж на растенията са незаменими във всяка градина.