Качественото огледало е неразделна част от всеки дом. Когато искате да видите страхотния си тоалет, да създадете красив грим или когато просто трябва да увеличите визуално малко пространство - огледалата са идеални за всичко това. И така, кое огледало от нашата гама ще украси вашия дом?

Свободностоящо огледало с място за съхранение на бижута или козметика ще бъде красиво допълнение към вашия гардероб, кът за красота или спалня. Огледалото има практични странични закачалки за окачване на ключове или за прибиране на дрехи. Огледалото има място за съхранение в долната част - малък рафт и може да се отваря - тук можете да скриете всички необходими дреболии! То е толкова чудесно и за по-малки апартаменти, тъй като спестява място.

Малкото козметично LED огледало на масата ще бъде ваш ежедневен спътник за гримиране и разкрасяване. Благодарение на вградената светлина винаги ще виждате кожата си перфектно, като по този начин ще избегнете нежелани петна и лошо нанесен грим.

Или пък ви е по-удобно да имате малко, практично огледало на бюрото си, с място за съхранение на бижутата ви? Огледалото се отваря с магнитна вратичка, така че можете лесно да прибирате всички необходими дреболии, когато не ги използвате. А бюрото ви винаги ще бъде идеално подредено!

Висящото огледало с черна рамка е чудесно решение за малки пространства и навсякъде, където не можете да поставите огледало на друго място. Благодарение на кукичките можете надеждно да го закрепите към вратата и огледалото ще се залепи! То е изработено от стъкло, полистирол и метал, така че можете да го използвате и в банята.

Бързо инфо
Козметично LED огледало 15 смКозметично LED огледало 15 см

Козметично LED огледало 15 см

Налично в склада
43 лева
35,83 лева без ДДС
LED козметичното огледало е двустранно и е полезен помощник за всеки дом или салон за красота. Идеално за гримиране, козметика и други…