Пренесете поддръжката на машините си на следващото ниво с нашите масло изсмукващи и дрениращи устройства. Тази категория е готова да отговори на вашите изисквания и очаквания, независимо дали сте професионален механик или домашен майстор, който се опитва да поддържа автомобила си във възможно най-добро състояние.

Обикновената смяна на маслото е досадна за източване, а да не говорим за случаите, когато успявате да разлеете масло. Екстракторите и дренажите за масло са създадени, за да улеснят работата ви, да я направят по-ефективна във времето и да ви спестят много неприятности. Оставете смяната на маслото на екстрактора, ще получите професионално сменено масло без проблеми и притеснения. Те работят на пневматичен принцип, така че не се нуждаят от достъп до електричество. Обикновената смяна на маслото не ви позволява да отстраните цялото остатъчно масло в двигателя, но тези устройства позволяват много щателно почистване на цялата маслена система, маслената камера, колекторите или тръбите в силовия агрегат.  

Предимството на екстрактора е скоростта на маневриране, повечето от тях имат колела и дръжка, регулиране на височината на купата за правилно позициониране под двигателя и скоростната кутия. Високата ефективност на засмукване на моторното масло ще ускори обслужването на автомобила, което е особено важно при интензивна работа. Резервоарът за засмукване може да се използва и като място за съхранение на извлеченото масло. С вместимост от 30 до 80 литра можете да съхранявате голямо количество масло.

Към гамата от пневматични маслени екстрактори добавихме и класически ръчни маслени екстрактори, ротационни помпи и помпи, така че наистина има избор, който да отговаря на нуждите на всеки.

Вярваме, че нашите клиенти заслужават качество, което се отплаща, затова сме събрали само най-добрите екстрактори и дренажи за масло на достъпни цени.