Градинска технология

Градинските технологии ще улеснят работата ви в градината и вече няма да прекарвате дълги часове в грижи за поддръжката и почистването на екстериора на дома си.

Градински пръскачки

Добре е да разполагате с подходяща такава за третиране на дърветата и растенията  градински пръскачки. Тя е предназначена за ръчно пръскане на по-малки площи и по-малки растения или за пръскане на закрито с ръчната пръскачка с регулатор на налягането. Предназначена е за пръскане на цялата градина, по-големи площи и големи дървета и растения пръскачка GEKO с обем 18 литра. Благодарение на ремъците можете да поставите пръскачката на гърба си и да видите как тя изведнъж излиза от ръката ви!

Градински маркучи

За достатъчното напояване на градината ще ви е необходим градински маркуч! Подсиленият 50-метров маркуч достига до всяко кътче на градината, има висока степен на устойчивост на атмосферни влияния и специална вътрешна обработка, която предотвратява образуването на водорасли.

Необходими са ви няколко маркуча за удължаване, ремонт и свързване на маркучи. Изберете комплект, за да създадете цялостна напоителна система Напоителна система с допълнителен накрайник, който е чудесен и за освежаване през летните дни!

Почистващи препарати под високо налягане

Те ще почистят всяко кътче на двора и труднодостъпни места - покриви, фасади или промишлени помещения. Бензиновият уред за почистване под високо налягане можете да го използвате дори там, където няма достъп до електрическата мрежа! Тя е компактна, ефективна и практична, благодарение на четирите регулируеми дюзи можете да почистите абсолютно всичко до последния детайл!

Прахосмукачки

Прахосмукачки за всеки "повод"! Прахосмучете автомобила си лесно и ефективно с циклонна ръчна прахосмукачка за автомобил с HEPA филтър. Можете да свържете прахосмукачката към 12V гнездото в автомобила.

Тя е за сухо и мокро прахосмукиране, дори за промишлени цели 25-литрова прахосмукачка с мощност 1800 W като създадена. Прахосмукачката има колела, така че е лесно преносима, а освен да прахосмукира, може и да издухва въздух - за отстраняване на мръсотията на труднодостъпни места. Тя ще бъде вашият нов помощник за почистване с прахосмукачка на пепел от камини, скари и фурни прахосмукачка за пепел.

Градински ножици

Подрязвайте всеки храст и дърво в градината си с качествени градински ножици. Професионалните градински ножици са идеални за рязане на средно дебели клони и храсти, дори и на по-високи дървета. С електрическите ножици за жив плет можете лесно и без усилие да подрежем живия плет, да отстраните сухите и старите клони и да му придадете нов, свеж вид.

Верижни триони

Там, където ножиците вече не са достатъчни, идват на помощ верижните триони. С тях също можете да режете дебели и твърди клони или пънове, но просто нарязвате дървото на по-малки парчета. С бензиновия моторен трион John Gardener можете да отрежете всяко дърво бързо и безопасно.

Помпи и маркучи

Помпите и маркучите могат да се използват във всяко домакинство. Подходяща е за изпомпване на чиста вода, септични ями и отпадъчни води Потопяема помпа TA511 с 10-метров маркуч в опаковката.


За да отстраните по-големи замърсявания, посегнете към потопяемата помпа с дробилка.

Бързо инфо
Адаптер за водоструйка

Адаптер за водоструйка

Налично в склада
13 лева
10,83 лева без ДДС
Адаптер за аксесоари към устройство за почистване под високо налягане, позволява свързване на всички устройства за почистване под високо…
Бързо инфо
Четка за водоструйка

Четка за водоструйка

Налично в склада
19 лева
15,83 лева без ДДС
Четката за почистване под високо налягане е предназначена за почистващите машини под високо налягане DED8824 и DED8825. Тя е идеална за…
Бързо инфо
Водеща шина 38 cm (15")

Водеща шина 38 cm (15")

Налично в склада
11 лева
9,17 лева без ДДС
Водеща шина 38 см за моторен трион. Изработена е от издръжлив материал и е устойчива на висока температура и износване.
Бързо инфо
Водеща шина 40 cm (16")

Водеща шина 40 cm (16")

Налично в склада
11 лева
9,17 лева без ДДС
Водеща шина 40 см за моторен трион. Изработена е от издръжлив материал и е устойчива на висока температура и износване.
Бързо инфо Промоции и отстъпки -7%
Безжична прахосмукачка AXDC-1800 18 V HolostrojБезжична прахосмукачка AXDC-1800 18 V Holostroj

Безжична прахосмукачка AXDC-1800 18 V Holostroj

Налично в склада
383 лева 412 лева
319,17 лева без ДДС
Лека акумулаторна прахосмукачка за практично и ръчно прахосмукиране с възможност за свързване към електрически и акумулаторни инструменти.
Бързо инфо
Ръчна пръскачка 0,5L AQUA SPRAY

Ръчна пръскачка 0,5L AQUA SPRAY

Налично в склада
14 лева
11,67 лева без ДДС
Ръчната пръскачка 0,5 л е отличен помощник за работа в градината. Пръскачката позволява лесно и ефективно разпръскване на вода, торове или…
Бързо инфо
Пръскачка 16Л AQUA SPRAYПръскачка 16Л AQUA SPRAY

Пръскачка 16Л AQUA SPRAY

Налично в склада
88 лева
73,33 лева без ДДС
Пръскачката 16l е отличен помощник за работа в градината. Пръскачката позволява лесно и ефективно пръскане на вода, торове или пестициди…