Градинска технология

Градинските технологии ще улеснят работата ви в градината и вече няма да прекарвате дълги часове в грижи за поддръжката и почистването на екстериора на дома си.

Градински пръскачки

Добре е да разполагате с подходяща такава за третиране на дърветата и растенията  градински пръскачки. Тя е предназначена за ръчно пръскане на по-малки площи и по-малки растения или за пръскане на закрито с ръчната пръскачка с регулатор на налягането. Предназначена е за пръскане на цялата градина, по-големи площи и големи дървета и растения пръскачка GEKO с обем 18 литра. Благодарение на ремъците можете да поставите пръскачката на гърба си и да видите как тя изведнъж излиза от ръката ви!

Градински маркучи

За достатъчното напояване на градината ще ви е необходим градински маркуч! Подсиленият 50-метров маркуч достига до всяко кътче на градината, има висока степен на устойчивост на атмосферни влияния и специална вътрешна обработка, която предотвратява образуването на водорасли.

Необходими са ви няколко маркуча за удължаване, ремонт и свързване на маркучи. Изберете комплект, за да създадете цялостна напоителна система Напоителна система с допълнителен накрайник, който е чудесен и за освежаване през летните дни!

Почистващи препарати под високо налягане

Те ще почистят всяко кътче на двора и труднодостъпни места - покриви, фасади или промишлени помещения. Бензиновият уред за почистване под високо налягане можете да го използвате дори там, където няма достъп до електрическата мрежа! Тя е компактна, ефективна и практична, благодарение на четирите регулируеми дюзи можете да почистите абсолютно всичко до последния детайл!

Прахосмукачки

Прахосмукачки за всеки "повод"! Прахосмучете автомобила си лесно и ефективно с циклонна ръчна прахосмукачка за автомобил с HEPA филтър. Можете да свържете прахосмукачката към 12V гнездото в автомобила.

Тя е за сухо и мокро прахосмукиране, дори за промишлени цели 25-литрова прахосмукачка с мощност 1800 W като създадена. Прахосмукачката има колела, така че е лесно преносима, а освен да прахосмукира, може и да издухва въздух - за отстраняване на мръсотията на труднодостъпни места. Тя ще бъде вашият нов помощник за почистване с прахосмукачка на пепел от камини, скари и фурни прахосмукачка за пепел.

Градински ножици

Подрязвайте всеки храст и дърво в градината си с качествени градински ножици. Професионалните градински ножици са идеални за рязане на средно дебели клони и храсти, дори и на по-високи дървета. С електрическите ножици за жив плет можете лесно и без усилие да подрежем живия плет, да отстраните сухите и старите клони и да му придадете нов, свеж вид.

Верижни триони

Там, където ножиците вече не са достатъчни, идват на помощ верижните триони. С тях също можете да режете дебели и твърди клони или пънове, но просто нарязвате дървото на по-малки парчета. С бензиновия моторен трион John Gardener можете да отрежете всяко дърво бързо и безопасно.

Помпи и маркучи

Помпите и маркучите могат да се използват във всяко домакинство. Подходяща е за изпомпване на чиста вода, септични ями и отпадъчни води Потопяема помпа TA511 с 10-метров маркуч в опаковката.


За да отстраните по-големи замърсявания, посегнете към потопяемата помпа с дробилка.

Бързо инфо Промоции и отстъпки -10%
Маркуч за преливане и почистване на тръби 20 м за почистващите машини

Маркуч за преливане и почистване на тръби 20 м за почистващите машини

Налично в склада
65 лева 72 лева
54,17 лева без ДДС
20-метров маркуч за почистване на преливници и тръби за почистващи машини под високо налягане DEDRA DED8819, DED8821 , DED8822, DED8824 и…
Бързо инфо Промоции и отстъпки -10%
Маркуч за преливане и почистване на тръбите 10 м към почистващите машини

Маркуч за преливане и почистване на тръбите 10 м към почистващите машини

Налично в склада
35 лева 39 лева
29,17 лева без ДДС
Маркуч с дължина 10 м за преливане и почистване на тръби за почистващи машини под високо налягане DEDRA DED8819, DED8821 , DED8822, DED8824…
Бързо инфо
Маркуч за водоструйка 6 м

Маркуч за водоструйка 6 м

Налично в склада
35 лева
29,17 лева без ДДС
Маркучът за високо налягане с дължина 6 м е предназначен за почистващите машини за високо налягане DEDRA DED8819, DED8821, DED8822 и DED882…
Бързо инфо Промоции и отстъпки -13%
Ротационна четка заводоструйка

Ротационна четка заводоструйка

Налично в склада
21 лева 24 лева
17,50 лева без ДДС
Ротационната четка за почистване под високо налягане е предназначена за устройството за почистване под високо налягане DED882203 и е…
Бързо инфо Промоции и отстъпки -12%
Почистваща машина под високо налягане с LCD дисплей, 1400 - 2000 WПочистваща машина под високо налягане с LCD дисплей, 1400 - 2000 W

Почистваща машина под високо налягане с LCD дисплей, 1400 - 2000 W

Налично в склада
448 лева 507 лева
373,33 лева без ДДС
Почистваща машина с високо налягане с мощен двигател с мощност 2000 W, максимално работно налягане 150 бара и дебит 450 л/ч. Освен това…
Бързо инфо
Адаптер за водоструйка

Адаптер за водоструйка

Налично в склада
11 лева
9,17 лева без ДДС
Адаптер за аксесоари към устройство за почистване под високо налягане, позволява свързване на всички устройства за почистване под високо…
Бързо инфо
Четка за водоструйка

Четка за водоструйка

Налично в склада
16 лева
13,33 лева без ДДС
Четката за почистване под високо налягане е предназначена за почистващите машини под високо налягане DED8824 и DED8825. Тя е идеална за…
Бързо инфо
Воден филтър за водоструйка

Воден филтър за водоструйка

Няма в наличност
7 лева
5,83 лева без ДДС
Водният филтър, предназначен за уреда за почистване под високо налягане, предотвратява навлизането на мръсотия в системата за изпаряване.
Бързо инфо
Маркуч за  водоструйка 8 м

Маркуч за водоструйка 8 м

Няма в наличност
54 лева
45 лева без ДДС
Маркучът за налягане с дължина 8 м е предназначен за почистващите машини под високо налягане DEDRA DED8819, DED8821, DED8822 и DED8825.