Градинска технология

Градинските технологии ще улеснят работата ви в градината и вече няма да прекарвате дълги часове в грижи за поддръжката и почистването на екстериора на дома си.

Градински пръскачки

Добре е да разполагате с подходяща такава за третиране на дърветата и растенията  градински пръскачки. Тя е предназначена за ръчно пръскане на по-малки площи и по-малки растения или за пръскане на закрито с ръчната пръскачка с регулатор на налягането. Предназначена е за пръскане на цялата градина, по-големи площи и големи дървета и растения пръскачка GEKO с обем 18 литра. Благодарение на ремъците можете да поставите пръскачката на гърба си и да видите как тя изведнъж излиза от ръката ви!

Градински маркучи

За достатъчното напояване на градината ще ви е необходим градински маркуч! Подсиленият 50-метров маркуч достига до всяко кътче на градината, има висока степен на устойчивост на атмосферни влияния и специална вътрешна обработка, която предотвратява образуването на водорасли.

Необходими са ви няколко маркуча за удължаване, ремонт и свързване на маркучи. Изберете комплект, за да създадете цялостна напоителна система Напоителна система с допълнителен накрайник, който е чудесен и за освежаване през летните дни!

Почистващи препарати под високо налягане

Те ще почистят всяко кътче на двора и труднодостъпни места - покриви, фасади или промишлени помещения. Бензиновият уред за почистване под високо налягане можете да го използвате дори там, където няма достъп до електрическата мрежа! Тя е компактна, ефективна и практична, благодарение на четирите регулируеми дюзи можете да почистите абсолютно всичко до последния детайл!

Прахосмукачки

Прахосмукачки за всеки "повод"! Прахосмучете автомобила си лесно и ефективно с циклонна ръчна прахосмукачка за автомобил с HEPA филтър. Можете да свържете прахосмукачката към 12V гнездото в автомобила.

Тя е за сухо и мокро прахосмукиране, дори за промишлени цели 25-литрова прахосмукачка с мощност 1800 W като създадена. Прахосмукачката има колела, така че е лесно преносима, а освен да прахосмукира, може и да издухва въздух - за отстраняване на мръсотията на труднодостъпни места. Тя ще бъде вашият нов помощник за почистване с прахосмукачка на пепел от камини, скари и фурни прахосмукачка за пепел.

Градински ножици

Подрязвайте всеки храст и дърво в градината си с качествени градински ножици. Професионалните градински ножици са идеални за рязане на средно дебели клони и храсти, дори и на по-високи дървета. С електрическите ножици за жив плет можете лесно и без усилие да подрежем живия плет, да отстраните сухите и старите клони и да му придадете нов, свеж вид.

Верижни триони

Там, където ножиците вече не са достатъчни, идват на помощ верижните триони. С тях също можете да режете дебели и твърди клони или пънове, но просто нарязвате дървото на по-малки парчета. С бензиновия моторен трион John Gardener можете да отрежете всяко дърво бързо и безопасно.

Помпи и маркучи

Помпите и маркучите могат да се използват във всяко домакинство. Подходяща е за изпомпване на чиста вода, септични ями и отпадъчни води Потопяема помпа TA511 с 10-метров маркуч в опаковката.


За да отстраните по-големи замърсявания, посегнете към потопяемата помпа с дробилка.

Бързо инфо
Препарат за почистване на бетонни повърхности 1kg - за миялни машини под наляганеПрепарат за почистване на бетонни повърхности 1kg - за миялни машини под налягане

Препарат за почистване на бетонни повърхности 1kg - за миялни машини под налягане

Налично в склада
8 лева
6,67 лева без ДДС
Ако разполагате с миялна машина под налягане и търсите ефективно решение за почистване на бетонни повърхности, може да помислите за…