Късмет благоприятства подготвените. Особено по пътищата. С подходящия комплект за ремонт на гуми и други аксесоари, никакви дефекти няма да ви спрат по пътя. Разполагаме с необходимото оборудване от крикове за мотоциклети до повдигаща платформа за по-слаби и силни мотори. Избягвайте проблемни ситуации, преди да заминете на път.

Бързо инфо
Килим под мотоциклета RABACONDA PIT MAT 200x100Килим под мотоциклета RABACONDA PIT MAT 200x100

Килим под мотоциклета RABACONDA PIT MAT 200x100

Няма в наличност
180 лева
150 лева без ДДС
Мотоциклетен килим 200 x 100 cm. Той абсорбира течности и е устойчив на масла, химикали и други вещества.

Ръководство за поддръжка на веригата на мотоциклета: Защо е важно?

Ръководство за поддръжка на веригата на мотоциклета: Защо е важно?

Лятото е тук, а с него и сезонът за каране на мотоциклети и състезания. Така че нека разнищим една от основните задачи на мотоциклета, които не трябва да пренебрегвате по това време на годината. Грижата за веригата на вашия мотоциклет е една от най-простите дейности по поддръжка и много съществена част от поддържането на правилното функциониране на мотоциклета. В тази статия ще разгледаме почистването, обезмасляването и смазването на вашата верига.


Подгответе мотоциклета си за новия сезон: 5 съвета за какво да внимавате

Подгответе мотоциклета си за новия сезон: 5 съвета за какво да внимавате

За повечето от нас мото сезонa започва сега, през пролетта. Преди да потеглите на път е важно да направите някои основни обслужвания и да проверите своята "машина", за да сте сигурни, че всичко е в ред след зимата. Нека разгледаме 5 основни неща, на които трябва да обърнете внимание преди първото си пролетно каране.