Перфектно забавление и релаксация в едно - на люлка! Изберете люлка за градината, балкона или терасата си, която освен че ще изглежда страхотно, ще радва и забавлява цялото семейство.

За градината са подходящи градински люлки със стабилна конструкция, изработени от водоустойчив материал и с практичен сенник срещу слънцето. Благодарение на конструкцията си те могат да издържат на атмосферните влияния.

Градинските висящи столове също са чудесни за градината, където можете да четете любимата си книга или да се наслаждавате на освежаваща напитка на спокойствие. Благодарение на красивия си дизайн те ще допълнят характера на вашата градина.

За най-малките са подходящи детските люлки с безопасната си конструкция, удобни възглавници и облегалки за гърба и краката. Децата ви ще се забавляват много и то безопасно.

За по-големи деца или за вас люлките "Щъркелово гнездо" са чудесен избор. Те са с товароносимост до 100 кг, можете лесно да ги закрепите почти навсякъде и да се забавлявате с тях.

Хамакът е идеален за релаксация в сянката на дърветата. Изберете цветна мрежа или такава с плажен дизайн и се насладете на свободното си време.

Бързо инфо Изберете коледен подарък за жена Промоции и отстъпки -26%
Градински хамак XXL Blue/ Yellow

Градински хамак XXL Blue/ Yellow

Налично в склада
31 лева 42 лева
25,83 лева без ДДС
Удобният и голям градински хамак XXL ще направи почивката ви в градината или на терасата по-приятна и ще можете да се наслаждавате на…
Бързо инфо Изберете коледен подарък за жена Промоции и отстъпки -24%
Висяща люлка Beige NappaВисяща люлка Beige Nappa

Висяща люлка Beige Nappa

Налично в склада
62 лева 82 лева
51,67 лева без ДДС
Модерният, красив и удобен люлеещ се фотьойл Beige Nappa ще Ви осигури незабравима релаксация. Висяща люлка с възглавници ще бъде стилен и…
Бързо инфо Изберете коледен подарък за жена Промоции и отстъпки -35%
Градински хамак Grey FRIGUSГрадински хамак Grey FRIGUS

Градински хамак Grey FRIGUS

Налично в склада
35 лева 54 лева
29,17 лева без ДДС
Удобният и голям градински хамак Frigus ще ви направи почивката в градината или на терасата по-приятна и може да се наслаждавате на…
Бързо инфо Изберете коледен подарък за жена
Висящ стол люлка Blue ModernВисящ стол люлка Blue Modern

Висящ стол люлка Blue Modern

Няма в наличност
98 лева
81,67 лева без ДДС
Градинският люлеещ висящ се стол ще бъде стилен и същевременно много удобен начин за почивка в градината. Можете да се отпуснете на тази…
Бързо инфо Изберете коледен подарък за жена
Хамак за градина Beige BaliХамак за градина Beige Bali

Хамак за градина Beige Bali

Няма в наличност
70 лева
58,33 лева без ДДС
Удобен и голям хамак с декоративни пискюли и дървени греди за по-голямо удобство.