Друга част от всеки професионален гараж или работилница е, разбира се, повдигачът на скоростни кутии. Както подсказва името, ще го оцените най-много при сглобяване и разглобяване на предната част, но можете да го използвате и при смяна на съединителя, работа по окачването на колелата или дори по изпускателната система и много други дейности. Може и да не изглежда така, но употребата е наистина широка, просто изберете правилния повдигач за съответната работа.

Използвайки съвременни хидравлични системи, те осигуряват безпроблемно повдигане и работа със скоростни кутии с различни размери. Тяхната солидна конструкция и здрава повърхност гарантират дълъг експлоатационен живот и устойчивост на износване. Хидравличният тип повдигане е по-лесен за работа. В този случай имате възможност да избирате между ръчна и крачна помпа. И двата вида имат своите предимства, но ако искате да имате свободни ръце, готови да боравят с редуктора, ви препоръчваме да изберете крачна помпа.

💡 Както при всяко друго хидравлично оборудване, внимавайте за безопасността и не оставяйте повдигача натоварен за дълги периоди от време. Прекомерното налягане може да доведе до разхлабване на хидравликата и да предизвика нежелано спускане.

Предлагаме и механични повдигачи на зъбни колела, чиято система за повдигане се основава на т.нар. гайка тип "пеперуда", която се затяга или отвива, за да се позиционира телескопичното коляново рамо.

Ако смятате да използвате пълния потенциал на повдигача за други задачи, като например гореспоменатата работа по окачването на колелата, горивната система или други елементи на задвижването, не забравяйте да изберете повдигач с адаптер или да закупите универсален адаптер. Монтажът му е лесен, а помощта е незаменима. Факторите за използваемост и безопасност включват и стабилност, като в този случай колкото по-широка е основата, толкова по-стабилен е крикът, по-лесно се борави с него и има по-висока безопасност.

Бързо инфо
Крик за скоростна кутия 0,5 T - с лостов механизъм REDATS H-220Крик за скоростна кутия 0,5 T - с лостов механизъм REDATS H-220

Крик за скоростна кутия 0,5 T - с лостов механизъм REDATS H-220

<p>Брой на звездички е</p> 5 от 5
Налично в склада
186 лева
155 лева без ДДС
Крик за скоростни кутии 0,5 T - стойка, помпа REDATS H-220 се използва за повдигане на скоростни кутии, компоненти на двигатели или силови…