Изберете от нашата гама аксесоари за грижа за котките. Тук ще откриете драскалки и различни практични мебели за котки, чанти за домашни любимци и клетки за котки и кучета, както и тоалетни принадлежности. Независимо дали котката ви е голяма или малка, със сигурност ще намерите подходяща котешкa тоалетнa,  меко легло за котки или драскалка.

За да подпомогнете развитието на сетивата на котката си, тунелът с дрънкалки е чудесна играчка, която ще забавлява котката ви с часове. Драскалкитe за котки са чудесно забавление, рамка за катерене и бърлога в едно, където вашият домашен любимец ще обича да си почива и играе.

Преносимите чанти са чудесен избор за безопасно пренасяне на домашни любимци, тъй като са меки, могат да се сгъвaт, а използваните материали ще накарат домашния любимец да се чувства удобно и безопасно.

Здравето на вашата котка и на вас е важно - за отстраняване на опаснитe кърлежи са подходящи специални вилици, които отстраняват целия кърлеж и главата му, като предпазват домашния ви любимец. За да защитите здравето си, не забравяйте за специалната подложка, когато оборудвате котешката тоалетна, която ще предотврати разнасянето на замърсена тоалетна из вътрешността и ще ви предпази от възможни заразни болести.

Бързо инфо Промоции и отстъпки -13%
Палатка TeePee за животни 40x40см Wooden HutПалатка TeePee за животни 40x40см Wooden Hut

Палатка TeePee за животни 40x40см Wooden Hut

Налично в склада
140 лева 161 лева
116,67 лева без ДДС
Палатка, в която вашият домашен любимец ще се влюби от първия момент. Това модерно място е страхотно както за игра така и за почивка.
Бързо инфо Промоции и отстъпки -45%
Четка за козина, зелено-бялаЧетка за козина, зелено-бяла

Четка за козина, зелено-бяла

Налично в склада
6 лева 11 лева
5 лева без ДДС
Практична и удобна четка за разресване на козината. Благодарение на острието четката ефективно отстранява мъртвите части, без да реже. Тя…

Грижа за коткатa в дoмa

Новата котка в апартамента носи със себе си много забавление и любов. Ако се подготвяте за нacтaнявaнето на котка в дома си, добре е да подготвите всичко необходимо за грижите за котка в апартамента.