Работните колички за инструменти са оборудвани с фиксирани колела, които улесняват преместването на цялата количка. Това позволява бързо и лесно да разполагате с инструментите си, където и да се нуждаете от тях. Количките са оборудвани с практични отделения за съхранение под формата на чекмеджета и шкафове. Така че можете да поддържате работилницата си подредена и никога повече да не губите нищо. Можете да изберете количка за работилница със или без подложка от пяна и инструменти. Алтернативно можете да купите подложка от пяна и да персонализирате количката по свое желание. С висококачествена количка за инструменти можете да се справите с поставената задача.

Монтажните лежанки на колелата са идеалният помощник при работа под автомобила. Освен това подвижната лежанка ще увеличи комфорта при работа в сравнение с лежането върху твърдата земя. Можете да разполагате с лежанка с класически пластмасов дизайн, с възглавница, която да облекчи врата ви от натоварването, или с мека подложка. Универсалният помощник може да бъде и монтажна лежанка и стол в едно.

Бързо инфо Колички за инструменти
Работна количка с 3 рафта 140kg InventoРаботна количка с 3 рафта 140kg Invento

Работна количка с 3 рафта 140kg Invento

Налично в склада
123 лева
102,50 лева без ДДС
Количка за сглобяване в работилницата с три рафта и колела, които я правят мобилна. Сервизната количка е предназначена да улесни…