Работните колички за инструменти са оборудвани с фиксирани колела, които улесняват преместването на цялата количка. Това позволява бързо и лесно да разполагате с инструментите си, където и да се нуждаете от тях. Количките са оборудвани с практични отделения за съхранение под формата на чекмеджета и шкафове. Така че можете да поддържате работилницата си подредена и никога повече да не губите нищо. Можете да изберете количка за работилница със или без подложка от пяна и инструменти. Алтернативно можете да купите подложка от пяна и да персонализирате количката по свое желание. С висококачествена количка за инструменти можете да се справите с поставената задача.

Монтажните лежанки на колелата са идеалният помощник при работа под автомобила. Освен това подвижната лежанка ще увеличи комфорта при работа в сравнение с лежането върху твърдата земя. Можете да разполагате с лежанка с класически пластмасов дизайн, с възглавница, която да облекчи врата ви от натоварването, или с мека подложка. Универсалният помощник може да бъде и монтажна лежанка и стол в едно.

Бързо инфо Промоции и отстъпки -12%
Подвижен държач за инструменти AT0220000Подвижен държач за инструменти AT0220000

Подвижен държач за инструменти AT0220000

Налично в склада
244 лева 277 лева
203,33 лева без ДДС
Мобилният държач за инструменти поддържа реда във всяка работилница или гараж. Подвижният държач за инструменти е чудесен начин да спестите…