Украсена и блестяща Коледа още тази година, благодарение на нашата коледна украса! Коледната декорация може да бъде в различни форми и цветове, зависи от вашите предпочитания. Украсете входната си врата с красив коледен венец, зарадвайте децата с коледна украса от елени и окачете на прозорците един от нашите коледни гирлянди!

Коледната елха е неразделна част от Коледа, дали ще изберете нетрадиционна елха от изкуствен сняг, класическа изкуствена елха с поансетия или модерна дървена елха, която ще ви служи дълги години?

Коледно осветление

Коледа без лампички е като Коледа без светлинa! Завеса от коледни светлини със звезди се вписва идеално в прозорците. Използвайте класическа светлинна верига с малки светодиодни лампички, за да осветите елхата си, или перфектна имитация на старата класика - верига с лампички във формата на свещи, която може да се използва и на открито. И тъй като светлините никога не са достатъчни, освежете градината или преддверието си с цветни външни светлини

Коледна украса

Коледната украса не може да бъде пропусната в нашата оферта. Поставете блестяща сребърна или златна звезда на върха на дървото, а останалите клони украсете например с комплект дървени звезди. Не забравяйте и блестящия гирлянд от брокат, който в комбинация с лампичките ще освети елхата ви перфектно!


Пясъкоструйни дискове - как да го направим в домашни условия?

Понякога можем да бъдем доста придирчиви към нашите дискове - те трябва да бъдат старателно полирани и безупречно красиви. В края на краищата те изглеждат като черешката на тортата на нашия автомобил. Но вие знаете как става това. От време на време някой бордюр или чакълест път се изпречва на пътя и с красотата е свършено. Но дали остърганият диск принадлежи към старото желязо? Категорично не! Пясъкоструйната обработка може да го спаси.


Какви са разходите за изкуствена коледна елха тази година?

Какви са разходите за изкуствена коледна елха тази година?

С наближаването на зимните празници възниква вечният въпрос за избора на коледна елха. В тази статия ще ви информираме за факторите, които влияят върху цената на изкуствената елха, видовете изкуствени елхи, които се предлагат на пазара, и как да изберете най-подходящата елха за вашия бюджет. Освен това ще разберете разликите в разходите между естествена и изкуствена елха, както и скритите разходи, свързани с изкуствената елха. По този начин ще можете да вземете най-доброто решение за себе си.


Как да изберем идеалната коледна елха за малки пространства?

Как да изберем идеалната коледна елха за малки пространства?

Ако искате да се насладите на коледния дух в малко пространство, в тази статия ще ви напътстваме стъпка по стъпка в процеса на избор на идеалната коледна елха, защото, както е известно, изборът на елха говори много за това какво означава Коледа за вас. Ще ви разкажем как да прецените правилно пространството, с което разполагате, кои видове дървета са най-подходящи за малки помещения и как да изберете идеалния размер и форма за коледното дърво. Освен това ще ви предоставим съвети за ефективна украса на елхата и нейната поддръжка. В края на краищата ще разберете защо изкуственото дърво може да бъде най-добрият вариант за по-малко щедрите пространства.


Как да подготвим коледната трапеза - създаване на коледна атмосфера

Как да подготвим коледната трапеза - създаване на коледна атмосфера

Коледа наближава, а с нея идва и времето на семейните събирания и съвместното хранене. Коледа е време на радост, любов и споделяне на времето с любимите хора. Едно от най-важните места, където се случват тези моменти, е масата за хранене. Как да създадете идеалната коледна атмосфера и да усетите магията на Коледа? Предлагаме ви съвети как да приготвите удобна и стилна трапезарна маса, за да направите коледните си събирания незабравими. За да създадете коледна атмосфера, изпълнена с радост и уют по време на хранене, следвайте тези съвети, за да създадете незабравима коледна трапеза.


Какво разкрива коледната ви елха за вас

Какво разкрива коледната ви елха за вас

Класик ли сте, романтик ли сте или предпочитате да прекарате празниците далеч от празничната лудница? Изборът на коледна елха разкрива много за начина, по който преживявате празниците, а също и за това как ви възприемат хората около вас. Ако искате да изпратите правилното послание на семейството си или на клиентите си, не бива да подценявате избора ѝ. Какво разкрива за вас коледната ви елха?


Коледна украса 2023

Коледна украса 2023

Коледните празници са време на радост, любов и семейна сплотеност. Един от начините да пренесете тази вълшебна атмосфера в дома си е коледната украса. В тази статия ще разгледаме ползите от коледната украса и защо трябва да обмислите да инвестирате в такава.


КАК ДА СЕ ГРИЖИМ ЗА КОЛЕДНОТО ДЪРВО СЛЕД КОЛЕДА?

КАК ДА СЕ ГРИЖИМ ЗА КОЛЕДНОТО ДЪРВО СЛЕД КОЛЕДА?

Колко дълго управлява коледната ви елха? Приключва ли работата си след Нова година, оцелява ли до средата на януари или я държите, докато твърде много хора ви кажат, че Великден скоро ще дойде? Към която и група да спадате, коледната елха трябва да бъде преместена на сигурно място след празниците, за да ви прави същата радост и след година.


5 причини, поради които децата трябва да творят креативно

5 причини, поради които децата трябва да творят креативно

Полезни играчки за здравословното развитие на детето. Ако търсите подходящ подарък за децата, художествен творчески комплект с комплект аксесоари като: пастели, маркери, бои акварел, темперни бои, четки, пастели, восъчни пастели е правилното решение. Какви са ползите от закупуването на комплект за рисуване за децата?


Коледни лампички и 2 важни разлики между тях.

Коледни лампички и 2 важни разлики между тях.

Коледните лампички ще украсят всяка стая, елха или градина и ще помогнат за създаването на коледна атмосфера. Ще ви покажем какви коледни лампички предлагаме и как да изберете коледни лампички.


Това са 6 съвета за коледен подарък за деца

Това са 6 съвета за коледен подарък за деца

Коледа наближава и съм сигурна, че много от нас вече мислят с какво биха искали да зарадват децата си. Надяваме се, че ще намерите вдъхновение и ще изберете коледен подарък в уюта на своя дом и без излишен предколеден стрес.


Коледа вече чука на вратата: Как да изберем хубава елха

Коледа вече чука на вратата: Как да изберем хубава елха

Ако не обичате да оставяте важни решения за последната минута, вие сте на правилното място. Най-красивите празници в годината чукат вече на вратата и е време да решите как ще изглежда вашата елха. Освен цветните украшение и гирляндите, трябва да се съсредоточите върху избора на иглолистното. Така че нека да разгледаме подробно конкретните предложения за коледни елхи и стъпка по стъпка да проследим какво да внимаваме за да не допуснем грешка при избора.