Къмпинг

Имаме всички аксесоари за къмпинг! Оборудвайте се в нашия електронен магазин и изживейте едно незабравимо къмпингуване на открито. 

Газови горелки

Газовата горелка е незаменим помощник по време на къмпинг. Тя е преносима, бърза и лесна за използване. Професионалната газова горелка YATO има максимална работна температура до 1300 °C - тя е чудесна не само за къмпинг, но и за работа в работилницата, сглобяване на плътно прилепнали машинни части, размразяване, сушене... Или посегнете към газовата горелка Alpen Camping Pro с 4 патрона в комплекта. 

Газови печки

Газовата печка е идеална за приготвяне на топли ястия в къмпинга. Къмпинговият газов котлон Marco с 2 патрона за зареждане е удобен помощник за всички ваши пътувания. Използвайте тази готварска печка, за да готвите за себе си и за цялото семейство удобно и бързо, навсякъде. 

Газовият котлон Къмпинг е малък, компактен и практичен преносим котлон, подходящ и за по-малки пикници и по-кратки пътувания. Camping Cooker се предлага с два патрона. 

Газови патрони

Полезно е да имате на склад и резервни патрони за газови горелки и печки, за всеки случай. Просто изберете подходящия за печката или горелката тип патрон. 

Слънчев душ

Слънчевите душове ще направят къмпингуването ви по-лесно и по-приятно. Няма нужда да търсите зидан душ, просто напълнете тази черна торба с вода, оставете я да се нагрее на слънце и готово! В нашия асортимент можете да изберете своя соларен душ според обема - 10 литра, 20 литра или дори 40 литра!

Спални чували

Не бихте спали добре на къмпинг без качествен спален чувал. Изберете например спалния чувал Meadow - той е удобен, лек (0,93 кг), водоустойчив, антиалергичен и подходящ за температура до 5°C.  

Туристически палатки

С добра туристическа палатка къмпингуването ще бъде преживяване, където и да отидете. Нашите палатки са подходящи за почивка, къмпинг, риболов или отдих сред природата. В палатка за 4 души може да се настани удобно семейство от четирима души, а при необходимост може да се настани и допълнителен човек.

Туристическата палатка Iglu е чудесна за всяка ситуация, а благодарение на практичното преддверие разполагате и с място за съхранение на мокри обувки или мръсна екипировка. 

Маси и столове

Масите и столовете за къмпинг създават усещането, че се намирате в най-добрия ресторант на открито! Сгъваемата маса може да се използва като маса за хранене или странична маса, а в комбинация със столовете можете да настаните удобно до четирима души едновременно. Ако е необходимо, можете да закупите допълнителни столове отделно.
Бързо инфо Термочаша за кола със сламка
Термочаша за кола със сламка 1200 ml Army greenТермочаша за кола със сламка 1200 ml Army green

Термочаша за кола със сламка 1200 ml Army green

<p>Брой на звездички е</p> 5 от 5
Налично в склада
51 лева
42,50 лева без ДДС
Термочашата за кола със сламка 1200 ml е много популярен продукт, който се превръща в неразделна част от ежедневието. Благодарение на…
Бързо инфо Термочаша за кола със сламка Промоции и отстъпки -12%
Термочаша за кола със сламка 1200 ml бялаТермочаша за кола със сламка 1200 ml бяла

Термочаша за кола със сламка 1200 ml бяла

<p>Брой на звездички е</p> 5 от 5
Налично в склада
45 лева 51 лева
37,50 лева без ДДС
Термочашата е много популярен продукт, който се превръща в неразделна част от ежедневието. Благодарение на топлоизолационните си свойства…
Бързо инфо Термочаша за кола със сламка Промоции и отстъпки -12%
Термочаша за кола със сламка 1200 ml чернаТермочаша за кола със сламка 1200 ml черна

Термочаша за кола със сламка 1200 ml черна

Налично в склада
45 лева 51 лева
37,50 лева без ДДС
Термочашата е много популярен продукт, който се превръща в неразделна част от ежедневието. Благодарение на топлоизолационните си свойства…

Международен ден на пикника

Международен ден на пикника

Присъединете се към нас за пикник

Международният ден на пикника се празнува в цял свят и дава възможност на семейства, приятели и близки хора да излязат навън и да се насладят на природата. Пикникът е популярна форма на релаксация, забавление и добро настроение. В тази статия ви предлагаме нашите страхотни идеи за продукти, които ще направят пикника ви още по-приятен.