Къмпинг

Имаме всички аксесоари за къмпинг! Оборудвайте се в нашия електронен магазин и изживейте едно незабравимо къмпингуване на открито. 

Газови горелки

Газовата горелка е незаменим помощник по време на къмпинг. Тя е преносима, бърза и лесна за използване. Професионалната газова горелка YATO има максимална работна температура до 1300 °C - тя е чудесна не само за къмпинг, но и за работа в работилницата, сглобяване на плътно прилепнали машинни части, размразяване, сушене... Или посегнете към газовата горелка Alpen Camping Pro с 4 патрона в комплекта. 

Газови печки

Газовата печка е идеална за приготвяне на топли ястия в къмпинга. Къмпинговият газов котлон Marco с 2 патрона за зареждане е удобен помощник за всички ваши пътувания. Използвайте тази готварска печка, за да готвите за себе си и за цялото семейство удобно и бързо, навсякъде. 

Газовият котлон Къмпинг е малък, компактен и практичен преносим котлон, подходящ и за по-малки пикници и по-кратки пътувания. Camping Cooker се предлага с два патрона. 

Газови патрони

Полезно е да имате на склад и резервни патрони за газови горелки и печки, за всеки случай. Просто изберете подходящия за печката или горелката тип патрон. 

Слънчев душ

Слънчевите душове ще направят къмпингуването ви по-лесно и по-приятно. Няма нужда да търсите зидан душ, просто напълнете тази черна торба с вода, оставете я да се нагрее на слънце и готово! В нашия асортимент можете да изберете своя соларен душ според обема - 10 литра, 20 литра или дори 40 литра!

Спални чували

Не бихте спали добре на къмпинг без качествен спален чувал. Изберете например спалния чувал Meadow - той е удобен, лек (0,93 кг), водоустойчив, антиалергичен и подходящ за температура до 5°C.  

Туристически палатки

С добра туристическа палатка къмпингуването ще бъде преживяване, където и да отидете. Нашите палатки са подходящи за почивка, къмпинг, риболов или отдих сред природата. В палатка за 4 души може да се настани удобно семейство от четирима души, а при необходимост може да се настани и допълнителен човек.

Туристическата палатка Iglu е чудесна за всяка ситуация, а благодарение на практичното преддверие разполагате и с място за съхранение на мокри обувки или мръсна екипировка. 

Маси и столове

Масите и столовете за къмпинг създават усещането, че се намирате в най-добрия ресторант на открито! Сгъваемата маса може да се използва като маса за хранене или странична маса, а в комбинация със столовете можете да настаните удобно до четирима души едновременно. Ако е необходимо, можете да закупите допълнителни столове отделно.
Бързо инфо Промоции и отстъпки -13%
Постелка за къмпинг 1x2,5m 430g синяПостелка за къмпинг 1x2,5m 430g синя

Постелка за къмпинг 1x2,5m 430g синя

Налично в склада
45 лева 52 лева
37,50 лева без ДДС
Подложката за къмпинг е издръжлива подложка за всеки любител на каравани. Подложката за къмпинг може да се използва в преддверия, палатки,…
Бързо инфо Промоции и отстъпки -13%
Постелка за къмпинг 1x2,5m 430g бежоваПостелка за къмпинг 1x2,5m 430g бежова

Постелка за къмпинг 1x2,5m 430g бежова

Налично в склада
45 лева 52 лева
37,50 лева без ДДС
Подложката за къмпинг е издръжлива подложка за всеки любител на каравани. Подложката за къмпинг може да се използва в преддверия, палатки,…
Бързо инфо
LED челник Dustin 1WLED челник Dustin 1W

LED челник Dustin 1W

Налично в склада
21 лева
17,50 лева без ДДС
LED outdoor челник с мощност 1 W е идеален за дейности на открито, къмпинг, нощуване на палатка или когато трябва да си посветите, като…
Бързо инфо Промоции и отстъпки -7%
Соларен къмпинг душ 10LСоларен къмпинг душ 10L

Соларен къмпинг душ 10L

Налично в склада
14 лева 15 лева
11,67 лева без ДДС
Идеален за къмпинг и пътувания на открито, 10-литровият преносим соларен душ използва слънчевите лъчи и може да затопли вода до 50 градуса.
Бързо инфо Промоции и отстъпки -9%
Комплект за къмпинг 8 бр.Комплект за къмпинг 8 бр.

Комплект за къмпинг 8 бр.

Налично в склада
53 лева 58 лева
44,17 лева без ДДС
Комплектът прибори за къмпинг съдържа до 8 броя туристически прибори, които са изработени от биопластмаса с дървесни влакна.
Бързо инфо Промоции и отстъпки -14%
Соларен къмпинг душ 20 л Green WildСоларен къмпинг душ 20 л Green Wild

Соларен къмпинг душ 20 л Green Wild

Налично в склада
25 лева 29 лева
20,83 лева без ДДС
Идеален за къмпингуване и пътувания в природата, преносимият соларен душ 20 л с място за съхранение - мрежест джоб - използва слънчевите…
Бързо инфо Промоции и отстъпки -16%
Трекинг щеки Blue Nordic WalkingТрекинг щеки Blue Nordic Walking

Трекинг щеки Blue Nordic Walking

Налично в склада
31 лева 37 лева
25,83 лева без ДДС
Сини трекинг щеки за всички страстни туристи, на т.нар Nordic Walking помага за ангажиране на цялото тяло при ходене и намалява…
Бързо инфо
LED фенер Clark 1W

LED фенер Clark 1W

Налично в склада
14 лева
11,67 лева без ДДС
Светодиодният фенер за открито с мощност 1 W е идеален за дейности на открито, къмпингуване, бивакуване или когато трябва да блестите, но…

Международен ден на пикника

Международен ден на пикника

Присъединете се към нас за пикник

Международният ден на пикника се празнува в цял свят и дава възможност на семейства, приятели и близки хора да излязат навън и да се насладят на природата. Пикникът е популярна форма на релаксация, забавление и добро настроение. В тази статия ви предлагаме нашите страхотни идеи за продукти, които ще направят пикника ви още по-приятен.