Къмпинг

Имаме всички аксесоари за къмпинг! Оборудвайте се в нашия електронен магазин и изживейте едно незабравимо къмпингуване на открито. 

Газови горелки

Газовата горелка е незаменим помощник по време на къмпинг. Тя е преносима, бърза и лесна за използване. Професионалната газова горелка YATO има максимална работна температура до 1300 °C - тя е чудесна не само за къмпинг, но и за работа в работилницата, сглобяване на плътно прилепнали машинни части, размразяване, сушене... Или посегнете към газовата горелка Alpen Camping Pro с 4 патрона в комплекта. 

Газови печки

Газовата печка е идеална за приготвяне на топли ястия в къмпинга. Къмпинговият газов котлон Marco с 2 патрона за зареждане е удобен помощник за всички ваши пътувания. Използвайте тази готварска печка, за да готвите за себе си и за цялото семейство удобно и бързо, навсякъде. 

Газовият котлон Къмпинг е малък, компактен и практичен преносим котлон, подходящ и за по-малки пикници и по-кратки пътувания. Camping Cooker се предлага с два патрона. 

Газови патрони

Полезно е да имате на склад и резервни патрони за газови горелки и печки, за всеки случай. Просто изберете подходящия за печката или горелката тип патрон. 

Слънчев душ

Слънчевите душове ще направят къмпингуването ви по-лесно и по-приятно. Няма нужда да търсите зидан душ, просто напълнете тази черна торба с вода, оставете я да се нагрее на слънце и готово! В нашия асортимент можете да изберете своя соларен душ според обема - 10 литра, 20 литра или дори 40 литра!

Спални чували

Не бихте спали добре на къмпинг без качествен спален чувал. Изберете например спалния чувал Meadow - той е удобен, лек (0,93 кг), водоустойчив, антиалергичен и подходящ за температура до 5°C.  

Туристически палатки

С добра туристическа палатка къмпингуването ще бъде преживяване, където и да отидете. Нашите палатки са подходящи за почивка, къмпинг, риболов или отдих сред природата. В палатка за 4 души може да се настани удобно семейство от четирима души, а при необходимост може да се настани и допълнителен човек.

Туристическата палатка Iglu е чудесна за всяка ситуация, а благодарение на практичното преддверие разполагате и с място за съхранение на мокри обувки или мръсна екипировка. 

Маси и столове

Масите и столовете за къмпинг създават усещането, че се намирате в най-добрия ресторант на открито! Сгъваемата маса може да се използва като маса за хранене или странична маса, а в комбинация със столовете можете да настаните удобно до четирима души едновременно. Ако е необходимо, можете да закупите допълнителни столове отделно.
Бързо инфо
СламкаСламка

Сламка

Налично в склада
2 лева
1,67 лева без ДДС
Резервна сламка 31 см за термочаша. Термочашата е много популярен продукт, който се превръща в неразделна част от ежедневието.
Бързо инфо
Надуваем матрак 185x76x22cmНадуваем матрак 185x76x22cm

Надуваем матрак 185x76x22cm

Налично в склада
37 лева
30,83 лева без ДДС
Надуваем матрак за спане с размери 188x99x22cm, изработен от удобен велурен материал. Удобният и функционален надуваем матрак ще намери…
Бързо инфо
Туристическа газова печкаТуристическа газова печка

Туристическа газова печка

Налично в склада
30 лева
25 лева без ДДС
Газовата печка е практичен спътник при пътуване. Той ще превърне всяко ваше пътуване в преживяване, изпълнено с вкус. Туристическият газов…
Бързо инфо Промоции и отстъпки -38% Есенна разпродажба
Туристическа палатка за 4 души 450x210x150cm Семейно пътуванеТуристическа палатка за 4 души 450x210x150cm Семейно пътуване

Туристическа палатка за 4 души 450x210x150cm Семейно пътуване

Налично в склада
161 лева 258 лева
134,17 лева без ДДС
Туристическата семейна палатка за 4 души с коридор е чудесна за семейни пътувания, нощен риболов, почивка сред природата или в градината.
Бързо инфо Промоции и отстъпки -23% Есенна разпродажба
Постелка за къмпинг 1x2,5m 430g синяПостелка за къмпинг 1x2,5m 430g синя

Постелка за къмпинг 1x2,5m 430g синя

Налично в склада
48 лева 62 лева
40 лева без ДДС
Подложката за къмпинг е издръжлива подложка за всеки любител на каравани. Подложката за къмпинг може да се използва в преддверия, палатки,…
Бързо инфо Промоции и отстъпки -25%
Газов флакон Camp

Газов флакон Camp

Налично в склада
12 лева 16 лева
10 лева без ДДС
Газовa бутилкa със 300 g газ. Газовият флакон Camp е пълeн със смес от пропан - бутан.
Бързо инфо Промоции и отстъпки -26% Есенна разпродажба
Постелка за къмпинг 1x2,5m 430g бежоваПостелка за къмпинг 1x2,5m 430g бежова

Постелка за къмпинг 1x2,5m 430g бежова

Налично в склада
46 лева 62 лева
38,33 лева без ДДС
Подложката за къмпинг е издръжлива подложка за всеки любител на каравани. Подложката за къмпинг може да се използва в преддверия, палатки,…
Бързо инфо
LED челник Dustin 1WLED челник Dustin 1W

LED челник Dustin 1W

Налично в склада
26 лева
21,67 лева без ДДС
LED outdoor челник с мощност 1 W е идеален за дейности на открито, къмпинг, нощуване на палатка или когато трябва да си посветите, като…
Бързо инфо
Соларен къмпинг душ 10LСоларен къмпинг душ 10L

Соларен къмпинг душ 10L

Налично в склада
18 лева
15 лева без ДДС
Идеален за къмпинг и пътувания на открито, 10-литровият преносим соларен душ използва слънчевите лъчи и може да затопли вода до 50 градуса.
Бързо инфо Промоции и отстъпки -18% Есенна разпродажба
Комплект прибори за къмпинг 8 бр OrangeКомплект прибори за къмпинг 8 бр Orange

Комплект прибори за къмпинг 8 бр Orange

Налично в склада
62 лева 76 лева
51,67 лева без ДДС
Комплектът прибори за къмпинг съдържа до 8 броя туристически прибори, които са изработени от биопластмаса с дървесни влакна.
Бързо инфо Промоции и отстъпки -18% Есенна разпродажба
Комплект за къмпинг 8 бр.Комплект за къмпинг 8 бр.

Комплект за къмпинг 8 бр.

Налично в склада
62 лева 76 лева
51,67 лева без ДДС
Комплектът прибори за къмпинг съдържа до 8 броя туристически прибори, които са изработени от биопластмаса с дървесни влакна.

Международен ден на пикника

Международен ден на пикника

Присъединете се към нас за пикник

Международният ден на пикника се празнува в цял свят и дава възможност на семейства, приятели и близки хора да излязат навън и да се насладят на природата. Пикникът е популярна форма на релаксация, забавление и добро настроение. В тази статия ви предлагаме нашите страхотни идеи за продукти, които ще направят пикника ви още по-приятен.