Как да направя поръчка във FOXIGY?

Стандартна поръчка

Ако вече сте направили поне една поръчка в друг електронен магазин, всичко ще ви бъде много лесно. Но ако това е първата ви онлайн покупка, продължете да четете.
Достатъчно е да намерите желания продукт в нашия онлайн магазин и да проверите изображенията и спецификациите, за да знаете какво поръчавате. Това ще предотврати евентуално объркване, след като отворите пратката.

След като идентифицирате продукта, проверете наличността му, задайте желаното количество и след това просто натиснете големия жълт бутон "ДОБАВИ В КОШНИЦАТА" на всяка продуктова страница. Ще се отвори контролен прозорец, в който можете да проверите продукта, добавен в кошницата ви. В контролния прозорец ще видите продукта, количеството и цената, на която се намира даденият продукт. По-долу можете да изберете нашите препоръчани продукти, които са свързани с дадения продукт. За да продължите, имате възможност да избирате между две опции: "Oбрaтнo към магaзнa" или "Към кошницата" Ако вече имате всичко необходимо в кошницата си, кликнете върху "Към кошницата", за да видите нейното съдържание.

Процесът на пазаруване се състои от 3 прости стъпки

СТЪПКА 1 – КОШНИЦА ЗА ПАЗАРУВАНЕ
Проверете съдържанието на кошницата и цените. На тази стъпка, ако имате купон за отстъпка, можете да го въведете в долния ляв ъгъл под "Ваучер за отстъпка".

СТЪПКА 2 –  Кликнете върху бутона "ДОСТАВКА И ПЛАЩАНЕ", за да преминете към втората стъпка, в която трябва да изберете начина на доставка и начина на плащане. На тази стъпка, след като изберете доставка и плащане, можете да видите и обобщение на поръчката си, включително избраната доставка и плащане, в дясната страна. Изберете това, което ви устройва, и преминете към последната стъпка.

СТЪПКА 3 – Кликнете върху бутона "ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДОСТАВКА", за да попълните информацията за фактуриране и адреса за доставка.

Ако искате фактура за юридическо лице, трябва да поставите отметка в полето "ФИРМЕНИ ДАННИ" и след като попълните необходимата информация, трябва да изберете дали вашата фирма е платец на ДДС или не.
Ако адресът на фактурата и адресът за доставка се различават, можете да изберете "Друг адрес за доставка", като поставите отметка в предвиденото поле.

Наш съвет: Отбележете полето в долната част на тази страница, за да се съгласите да се абонирате за нашия бюлетин, който ще ви информира за нашите новини и отстъпки.

Проверете дали всичко е наред и натиснете бутона "ДОВЪРШИ ПОРЪЧКА", където правите поръчката си, а ние ще ви изпратим имейл за потвърждение и ще ви благодарим за покупката.