В автомобилната индустрия качествената изолация става все по-важна не само за комфорта на водача и пътниците, но и за повишаване на енергийната ефективност и намаляване на нивата на шума. Топлинната и акустичната изолация осигурява комфортно и по-тихо пътуване, подобрява енергийната ефективност и намалява нивата на шума в купето на автомобила. В тази категория се фокусираме върху разнообразни изолационни материали и аксесоари за автомобили, включително изолация за врати, под капака на двигателя, товарни помещения, но не само това, предлагаме и популярни акустични панели, подходящи за звукозаписни студия, студия, аудитории, салони или кина. Търсите изолация на прозорци или врати във вашия дом? Все още сте попаднали на правилното място.

Топлоизолацията е важна за поддържането на подходяща температура в купето и за предпазване на компонентите под капака от прегряване. Тези изолационни материали спомагат за повишаване на ефективността на климатичната система и осигуряват комфорт при шофиране. За товарните автомобили изолацията на товарното помещение също е много важна, тъй като поддържа оптимални температурни условия за превозваните стоки. Независимо дали става въпрос за транспортиране на храни или други стоки, склонни към температурни колебания.

Акустичната изолация намалява шума, който навлиза в кабината на автомобила отвън. Това включва изолация на вратите, пода и тавана на автомобила, което допринася за по-тиха среда на шофиране, по-голям комфорт по време на пътуване и по този начин намалява умората от дългите пътувания.

При монтирането на тези изолационни материали е важно да разполагате с подходящи аксесоари, като почистващи препарати, лепила, валяци и покрития. Тези аксесоари спомагат за ефективния монтаж и подобряват експлоатационните характеристики на изолационните материали.

За тези, които предпочитат цялостни решения, предлагаме изолационни комплекти, които включват всички необходими материали и инструкции за професионален монтаж.

Изолацията е идеалното решение, независимо дали искате да допринесете за повишаване на комфорта в автомобила, подобряване на безопасността, гарантиране на стандартите, икономия на енергия в дома, звукоизолиране на нуждаещи се помещения и всичко друго, за което се сетите. Независимо дали става въпрос за личния ви автомобил, търговското превозно средство, дома или гаража, подходящата ще се отрази коренно благоприятно на чувството ви за комфорт и безопасност.

Изберете от широка гама изолационни материали и аксесоари.

Бързо инфо
Алуминиево-бутилова подложка, самозалепваща се, сребърна 2mm 50x200cm

Алуминиево-бутилова подложка, самозалепваща се, сребърна 2mm 50x200cm

Налично в склада
26 лева
21,67 лева без ДДС
Алубутиловите рогозки се използват за шумоизолиране на двигатели, работни машини, генератори на ток, селскостопански и промишлени машини и…
Бързо инфо
Неплъзгаща се гумена подложка с 3 мм решетка 50x120cmНеплъзгаща се гумена подложка с 3 мм решетка 50x120cm

Неплъзгаща се гумена подложка с 3 мм решетка 50x120cm

<p>Брой на звездички е</p> 5 от 5
Няма в наличност
18 лева
15 лева без ДДС
Неплъзгащи се гумени постелки за създаване на безопасна повърхност на пода на микробуси, автобуси, работилници, гаражи, рампи и много други…